Πληρώνoνται απoζημιώσεις για τον δρόμο Τρίπολη-Σπάρτη

0
198

Ανακοινώνεται από το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα ότι στις 4-04-2012 ημέρα Tετάρτη και ώρα 10:00 πμ έως 13:00μ.μ. θα γίνει η συνέχιση της διαδικασίας καταβολής της αποζημίωσης των επικειμένων και ηρτημένης εσοδείας, βάσει του 1ου πίνακα Επίταξης, των ακινήτων που απαλλοτριώθηκαν συμπληρωματικά για τη Βελτίωση – Κατασκευή της Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, τμήμα Σελλασία – Γέφυρα Κελεφίνας από ΧΘ 0-200 έως ΧΘ 9+278, στο Δήμο Σπάρτης (Δ.Δ Κλαδά) και στη Δημοτική Ενότητα Οινούντος (Δ.Δ. Σελλασίας, Βουτιάνων) του Νομού Λακωνίας.

Η πληρωμή θα γίνει στους εναπομείναντες δικαιούχους σε αίθουσα του Διοικητηρίου Σπάρτης (2ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου).
Οι δικαιούχοι θα εισπράττουν την οφειλόμενη αποζημίωση αυτοπροσώπως ή με νόμιμη εξουσιοδότηση επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και θα υπογράφουν σχετική Δήλωση – Απόδειξη. Για εισπραττόμενο ποσό 1.500 ευρώ και άνω, είναι απαραίτητη η φορολογική ενημερότητα.
Επισημαίνεται ότι είναι η τελευταία πληρωμή που θα γίνει με τη διαδικασία της επίταξης. Όσοι δικαιούχοι δεν πληρωθούν, η αποζημίωση τους θα συμπεριληφθεί στον Πίνακα Παρακατάθεσης που θα συνταχθεί με βάσει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σπάρτης καθορισμού της προσωρινής τιμής.
Ο πίνακας δικαιούχων έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Π.Ε. Λακωνίας.
Από το MORIASNEWS
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here