ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

0
171

Σε λίγο καιρό θα ανακοινωθούν κάποιες προκηρύξεις από την ΔΕΗ , οι οποίες θα περιλαμβάνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ( Αορίστου χρόνου) στα εργοστάσια, στα ορυχεία, σε νησιά και σε άλλες υπηρεσιακές μονάδες.΄Το σύνολο των θέσεων που προβλέπεται να ανακοινωθούν θα είναι 601 .

Δυστυχώς όμως για την περιοχή της Μεγαλόπολης, οι θέσεις εργασίας θα είναι ελάχιστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης η προκήρυξη που θα έρθει επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις . Συγκεκριμένα οι ΑΗΣ Α΄και Β΄ δεν θα έχουν καμία θέση εργασίας με εξαίρεση 1 θέση Μηχανικού Τ1/Α στον ΑΗΣ Α΄.

Στα Ορυχεία οι θέσεις θα είναι πάλι ελάχιστες, σχεδόν μηδαμινές αν αναλογιστεί κανείς τις τρομερές ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν.Οι πληροφορίες αναφέρουν περίπου 30 θέσεις μόνο !

Αυτή είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη για την περιοχή μας και τους νέους μας που είναι άνεργοι . Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε την κατασκευή μια νέας μονάδας φυσικού αερίου για την οποία δαπανήθηκαν 500.000.000 ευρώ αλλά η πολιτεία και η ΔΕΗ δεν ενδιαφέρεται να κάνει ούτε 1 πρόσληψη!

Και βέβαια δεν υπάρχει και καμία πίεση η παρέμβαση από τους τοπικούς μας άρχοντες οι οποίοι θα έπρεπε να είχαν ενδιαφερθεί και να έχουν απαιτήσει να γίνουν προσλήψεις !

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψω σύντομα ……

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here