Πλημμύρες και “αυθαίρετες παρεμβάσεις” απειλούν την Καμάρα

0
624

Πριν λίγες ημέρες στην Καμάρα Φαλαισίας είχαμε μεγάλες ζημιές από το πέρασμα του Κυκλώνα Ζορμπά.

Η βασική αιτία των ζημιών είναι ότι πολλά ρέματα στην περιοχή υπερχείλισαν και τα νερά οδηγήθηκαν σε δρόμους, αυλές και σπίτια.

Η Περιφέρεια και ο Δήμος Μεγαλόπολης εδώ και 10 ημέρες έχουν στείλει μηχανήματα και προσπαθούν να καθαρίσουν τα ρέματα και να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Οι κάτοικοι του χωριού όμως είναι ανάστατοι , αφού αποκαλύφθηκαν πολλές παρεμβάσεις σε ρέματα της περιοχής και φοβούνται ότι και με την επόμενη βροχή πάλι τα ίδια προβλήματα θα υπάρχουν. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι πολύ σύντομα θα υπάρχουν και συγκεκριμένες καταγγελίες.

Η Περιφέρεια έστειλε κλιμάκιο στην Καμάρα που έκανε αυτοψία, μηχανικοί είδαν τις παρεμβάσεις και τις αυθαιρεσίες που υπάρχουν. Και ρωτάμε… πως θα αντιμετωπίσει ο κ. Γιαννακούρας και οι αρμόδιοι μηχανικοί αυτές τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει; Πως θα εξασφαλίσουν ότι θα αποκατασταθούν οι αυθαιρεσίες και οι κάτοικοι δεν θα κινδυνέψουν από μια νέα νεροποντή;

Και φυσικά δεν είναι μόνο η Καμάρα, είναι σίγουρο ότι ανάλογες παρεμβάσεις έχουν γίνει και σε πολλά άλλα σημεία της περιοχής μας!

δείτε μια επιστολή αναγνώστη που λάβαμε….

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here