Πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης

0
437

Αγαπητές/οι, καταρτιζόμενες/οι,

Ευχόμαστε να είστε όλοι πολύ καλά στην υγεία σας, μαζί με τις οικογένειες σας και με το καλό όλοι μαζί να ξεπεράσουμε σύντομα τις δυσκολίες αυτές που προέκυψαν.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών λοιπόν, ακολουθώντας και εμείς με τη σειρά μας τα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του Κορονοϊού, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας μας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποστήριξη των μαθημάτων διαδικτυακά με σκοπό τη διατήρηση της επαφής των καταρτιζομένων μας με την εκπαιδευτική διαδικασία, μέχρι όλα να επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Σε αυτήν θα μπορείτε να διαβάζετε ασύγχρονα (δηλαδή στο δικό σας χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας εξυπηρετεί εσάς) την εκπαιδευτική ύλη που θα αναρτάται από τους εκπαιδευτές σας αλλά και να μπορείτε να προβαίνετε σε εργασίες αυτοαξιολόγησης των γνώσεών σας.

Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να αναρτήσετε οποιαδήποτε απορία έχετε στο αντίστοιχο πεδίο (Φόρουμ Αποριών) και να συμμετέχετε σε διάλογο μαζί με τους συνκαταρτιζόμενούς σας αλλά και τους εκπαιδευτές σας.

Η πλατφόρμα βρίσκεται στη διεύθυνση:

https://iek-megal-new.ark.sch.gr/login/index.php

Η διαδικασία εγγραφής και εισαγωγής είναι η ακόλουθη:
1. Αρχικά θα σας έρθει ένα email από το ΙΕΚ που θα σας ενημερώνει για τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Στο μήνυμα αυτό θα σας δίνονται τα προσωπικά σας στοιχεία: όνομα χρήστη (username) και κωδικός πρόσβασης (password) τα οποία θα πρέπει να τα σημειώσετε και να τα κρατήσετε. Το όνομα χρήστη (username) δεν μπορεί να αλλάξει.
2. Όταν πάτε στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση θα βάλετε ως όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password) αυτά που σας γράφει το μήνυμα και μετά θα πατήσετε log in.
3. Μόλις μπήκατε στη πλατφόρμα! Εάν θέλετε μπορείτε να αλλάξετε το password που σας έχει δοθεί όμως να σημειώσετε το νέο και να το κρατήσετε χωρίς να το χάσετε γιατί μόνο με αυτό θα μπαίνετε πλέον. Για να αλλάξετε το password όταν συνδεθείτε πάνω δεξιά θα φαίνεται το όνομα σας εκεί επάνω κάνετε αριστερό κλικ επιλέγετε preferences
User account και Change password.
4. Τώρα μπορείτε να κλικάρετε πάνω σε κάθε μάθημα ξεχωριστά και να διαβάζετε το εκπαιδευτικό υλικό που θα ανεβάζουν οι διδάσκοντες.

Σας ευχόμαστε καλή αξιοποίηση, καλή δύναμη και αισιοδοξία στην περίοδο αυτή της δοκιμασίας

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here