ΠΕΤΡΑΚΟΣ – ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

0
311

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 ο Θανάσης Πετράκος Βουλευτής Μεσσηνίας και Υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας της Κ.Ο και ο Κώστας Ζαχαριάς Βουλευτής Αρκαδίας θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Μεγαλόπολη.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να συζητήσουν και να ενημερωθούν για τα προβλήματα της ΔΕΗ και των εργαζομένων εν όψει της απόφασης της συγκυβέρνησης να προχωρήσει στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και στο ξεπούλημα των ορυχείων, υδροηλεκτρικών σταθμών και σταθμών παραγωγής.

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

08:30
Συνάντηση με τους Διευθυντές του ΑΗΣ Μεγαλόπολης – Β, του ΑΗΣ Μεγαλόπολης – Α, του Λιγνιτικού Κέντρου και του Κλιμακίου Μελέτης, Επίβλεψης και Ελέγχου Έργων στο Διοικητήριο του ΑΗΣ Μεγαλόπολης – Β (4η Μονάδα).

10:00
Συνάντηση με τα Σωματεία των εργαζομένων της ΔΕΗ στην Καντίνα του ΑΗΣ Μεγαλόπολης – Β (4η Μονάδα).

12:00
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και το Δημοτικό Συμβούλιο στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δ.Σ.

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ) ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΑΡΕ ΜΙΑ ΤΕΜΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

 2. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ) ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΑΡΕ ΜΙΑ ΤΕΜΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

 3. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ) ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΑΡΕ ΜΙΑ ΤΕΜΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

 4. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ) ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΑΡΕ ΜΙΑ ΤΕΜΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here