ΑρχικήΑΡΘΡΑΠερισυλλογή , Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα αδέσποτων ζώων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Περισυλλογή , Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα αδέσποτων ζώων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Ο Δήμος Μεγαλόπολης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για την εργασία με τίτλο : Περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς για την υλοποίηση του προγράμματος «Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Η σύμβαση αφορά τις εργασίες με τίτλο Περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς για την υλοποίηση του προγράμματος «Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα αδέσποτων ζώων συντροφιάς» στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Μεγαλόπολης και η προϋπολογισθείσα δαπάνη είναι 1.680,00 € χωρίς Φ.Π.Α.

Οι χώροι παροχής των συγκεκριμένων εργασιών είναι αυτοί όπου έχουν συγκεντρωθεί αδέσποτα ζώα συντροφιάς σε προσωρινούς χώρους φιλοξενίας του Δήμου (χώρος παλαιών σφαγείων- Νέο Ψαθί, Τ.Κ. Ανεμοδούρι και Βρυσούλες).
Το χρονικό διάστημα παροχής των υπηρεσιών είναι 6 μήνες.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης δυστυχώς έχει καθυστερήσει πολύ να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που χρειάζονται για να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα. Δυστυχώς ο νόμος υποχρεώνει τις δημοτικές αρχές να δημιουργήσουν συγκεκριμένες δομές οι οποίες κοστίζουν αλλά κάτι πρέπει να γίνει.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Μπούρα είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αλλά είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες εύρεσης κατάλληλου χώρου σε κάποια σημεία που ανήκουν στην ΔΕΗ. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες όμως είναι δύσκολες και χρονοβόρες και δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει το τελικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει η νέα Δημοτική αρχή να επισπεύσει τις διαδικασίες και να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος. Και στην συνέχεια σε συνεργασία με φιλόζωους και εθελοντές να μαζευτούν τα αδέσποτα και να τύχουν της φροντίδας που χρειάζεται.

Το να δίνουμε απλά χρήματα για κάποιες τροφές η απλά να πληρωθεί ένας μπόγιας για την περισυλλογή κάποιων ζώων δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν λύση.

δείτε την σύμβαση ΕΔΩ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ