ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.

0
142

Βρισκόμαστε 3 ημέρες μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και ακόμα και σήμερα αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν γνωρίζουν πόσους σταυρούς έχουν λάβει.
Το ίδιο συμβαίνει και με πολλά τοπικά συμβούλια.
Στον συνδυασμό του Γιάννη Φουσέκη και του Σπύρου Τσιριγώτη υπήρξαν κάποια λάθη αλλά με διασταυρώσεις που έγιναν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και τα πράγματα είναι πιο έυκολα. Εκεί που πραγματικά επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο είναι στον συνδυασμό του Παναγιώτη Μπούρα που πραγματικά ακούγονται συνέχεια και διαφορετικά νούμερα και αλλάζει συνέχεια η σειρά εκλογής.
Σε πολλές περιπτώσεις παρατηρείται το φαινόμενο ένας αντιπρόσωπος να έχει καταγράψει συγκεκριμένα νούμερα για υποψηφίους και στο πρακτικό που συμπληρώθηκε να είναι γραμμένα άλλα.
Επίσης είναι πάρα πολλά τα πρακτικά τα οποία τα είδα και με τα μάτια μου και είναι μουτζουρωμένα σε τέτοιο σημείο που για να μπορεί να καταγραφεί η σταυροδοσία θα πρέπει να γίνει πάλι καταμέτρηση ψηφοδελτίων!
Η εικόνα που παρουσιάζεται σε αυτές τις εκλογές είναι εντελώς απαράδεκτη και θυμίζει άλλες εποχές και σίγουρα είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερο έρευνα και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργεις για να μην ξανασυμβεί.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here