Περί παραιτήσεων, δηλώσεων και προσπαθειών διαμόρφωσης της κοινής γνώμης

0
1141

Στις 15 Νοεμβρίου 2017 έγινε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Μεγαλόπολη για την πώληση των μονάδων και εκεί για πρώτη φορά ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κάνει αναφορά για παράδοση των κλειδιών του Δήμου στην προγραμματισμένη κινητοποίηση που θα γινόταν στο Υπουργείο. Συγκεκριμένα η αναφορά του Δημάρχου είναι: Να διοργανώσουμε μια μεγάλη παράσταση διαμαρτυρίας απο κοινού τα συνδικάτα και ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου , εαν είναι εφικτό στο ίδιο το Υπουργείο , στο ίδιο το γραφείο του κ. Σταθάκη, εκεί όπου πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι όλοι, με την συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων , να δηλώσουμε στον Υπουργό ότι με την συγκεκριμένη επιλογή πώλησης 2 μονάδων και του ορυχείου της Μεγαλόπολης, είναι σαν να μας αναγκάζει να παραδώσουμε στο Υπουργείο του, στην διοίκηση του, τα κλειδιά του Δήμου, να του παραδώσουμε την λειτουργία του δήμου και της τοπικής κοινωνίας.”  Στο ίδιο συμβούλιο στην συνέχεια έγιναν και κάποιες άλλες αναφορές περί παράδοσης σφραγίδων κτλ.

δείτε ολόκληρο το άρθρο με το βίντεο ΕΔΩ

Στις 26 Νοεμβρίου 2017 δόθηκε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης μια συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και συνδικαλιστές για το θέμα της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ.
Σε αυτή την συνέντευξη έχουμε την καθαρή πλέον δήλωση του Δημάρχου: “Kαι εμείς μιλούμε για παραίτηση. Και ο περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας και η δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο της Μεγαλόπολης. Η παραίτηση θα είναι ούτως ώστε να γίνει μοχλός πίεσης , δημιουργώντας θεσμικό κενό. Εάν δούμε ότι έχουν φτάσει τα πράγματα στο απροχώρητο, εάν γίνει το απευκταίον, τότε βεβαίως και η τοπική κοινωνία θα αντιδράσει με τους  εκπροσώπους  της ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. Παραδίδονται τα κλειδιά του Δήμου στο Υπουργείο. Κι ας έρθουν αυτοί να κάνουν διοίκηση, σε ένα τόπο , σε μια περιοχή , η οποια θα έχει μπει σε ένα δρόμο όπως τον βλέπουμε εμείς , μεγάλης ζημίας”

δείτε ολόκληρο το άρθρο με το βίντεο ΕΔΩ

Στα 2 παραπάνω βίντεο και  άρθρα υπάρχουν όλα χρειάζεστε για να έχετε την εικόνα των δηλώσεων που έχουν γίνει. Την εικόνα που πολύ φοβάμαι δεν την έχουν ακόμα και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Που πριν καταλήξουν να κάνουν δηλώσεις είτε υπερ , είτε κατά, θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να έχουν ακριβή εικόνα μέσω των επίσημων πρακτικών.

Θα πρέπει λοιπόν να σας κάνω γνωστά μερικά πράγματα ακόμα που αν τα δείτε ολοκληρωμένα έχουν την δική τους σημασία.

Τόσο στο σημαντικό αυτό συμβούλιο αλλά και σε άλλα στην αίθουσα βρέθηκε μόνο η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης και υπάρχουν σε βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν για να μπορούν άπαντες να τα δουν.
Στην συνέντευξη τύπου έδωσαν το παρόν μόνο το Καφενείο της Μεγαλόπολης εκπροσωπόντας και το ArcadiaPortal.gr και 2 τοπικές εφημερίδες τα Νέα της Μεγαλόπολης και Αρκαδικός Κήρυκας.
Τότε για μεγάλο χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε μια απίστευτη επίθεση στο Καφενείο της Μεγαλόπολης περί στημένων συνεντεύξεων, στημένων άρθρων και διαφήμισης συγκεκριμένων προσώπων. Λαικοί δικαστές βγήκαν στο Facebook και σε ανώνυμα σχόλια και ρωτούσαν με ποιο δικαίωμα εγώ κάνω ερωτήσεις. Σημειώστε ότι οι επίμαχες δηλώσεις που τώρα όλοι επικαλούνται , έγιναν στην διαδικασία των ερωτήσεων.

Και τελικά φτάνουμε στο τώρα να υπάρχουν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις που δεν έχουν ιδέα τι έχουν πει και τι έχουν δηλώσει, που ο καθένας έχει και διαφορετική άποψη αν το θέμα των παραιτήσεων είναι σε απόφαση συμβουλίου η σε δηλώσεις.

Καταλήγουμε στο κακό Καφενείο της Μεγαλόπολης για να μάθουμε τι ακριβώς έχει ειπωθεί , τι πραγματικά ισχύει.

Τα βίντεο της σελίδας μας που τόσο κάποιοι τα χλεύασαν , έρχονται τώρα οι ίδιοι περίπου να τα παρουσιάσουν σαν αποδείξεις.

Και δεν είναι μόνο αυτό , κάποιος έχει πάρει το αρχικό βίντεο από την συνέντευξη, το έχει κόψει και το έχει ανεβάσει σε ένα νέο λογαριασμό στο Youtube που έχει μόνο αυτό το βίντεο. Μιλάμε δηλαδή και για κλοπή πλευματικών δικαιωμάτων . Από έναν λογαριασμό που δημιουργήθηκε μόλις χθες. Και αυτό τον νέο λογαριασμό με το ένα και μοναδικό βίντεο , μέσα σε μισή μέρα το ανακάλυψαν κάποιοι στην Μεγαλόπολη και το έκαναν αναπαραγωγή. Οι υπηρεσίες του Youtube ήδη μας ενημέρωσαν για την παραβίαση και σύντομα το βίντεο θα σβηστεί. Κάτι ανάλογο έγινε και στην σελίδα στο Facebook με ψεύτικα προφίλ τα οποία σβήστηκαν αμέσως. Παρακαλούμε αν έχει σβήσει κάποιο προφίλ χωρίς λόγο,  από λάθος,  να μας ενημερώσετε.

Το τι θα κάνει η κάθε παράταξη και ο κάθε εκλεγμένος στην Μεγαλόπολη είναι δικαίωμα του και εμείς θα του παραχωρήσουμε όσο χώρο θέλει. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους αναγνώστες μας. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να μας συμπεριφέρονται ανάλογα το πως τους βολεύει κάθε φορά και να χρησιμοποιούν την δική μας σελίδα για τα δικά τους συμφέροντα.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης έχει πολύ συγκεκριμένους κανόνες που τηρούνται αυστηρά όλα αυτά τα χρόνια.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν τις δηλώσεις που τους ενδιαφέρουν στα βίντεο μας και να τα χρησιμοποιήσουν ελεύθερα. Επίσης πολλές φορές έχουμε βοηθήσει όποιον μας το ζήτησε στο πως να τα χρησιμοποιήσει.
Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανένα να παίξει παιχνίδια με την δουλειά μας και τον κόπο μας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here