ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: 3 νίκες στα 4 παιχνίδια

Πελασγός: 3 νίκες στα 4 παιχνίδια

Τρεις νίκες πέτυχε ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε .

Το ξεκίνημα έγινε το Σάββατο στις 15.00 με τον αγώνα των κορασίδων του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ¨ΘΟΥΡΙΑΣ¨. Ο αγώνας από την αρχή έδειξε εύκολος και έδωσε την δυνατότητα στην Μανιάτη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Το τελικό σκορ 59-30 διατήρησε την ομάδα στην πρώτη θέση του ομίλου.

Αμέσως μετά στις 17.00 για το πρωτάθλημα ανδρών ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ παίζοντας κόντρα στην ποιοτική και σκληροτράχηλη ομάδα των ¨ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ¨ κατάφερε να κερδίσει δύσκολα στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου με τελικό σκορ 73-69 παραμένοντας έτσι στην σημαντική τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Με πρωτεργάτη τον Τόμπρο (21π) , άξιους συμπαραστάτες τους Δαλάτση-Πολυζωγόπουλο-Χριστογιαννόπουλο και καθοριστικό εκεί που έπρεπε τον Νικολόπουλο ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ κατάφερε να κερδίσει έναν καθοριστικό για τη συνέχεια αγώνα.

Την Κυριακή στις 14.00 οι κορασίδες έδωσαν ένα ακόμη αγώνα αυτή τη φορά κόντρα στην παραδοσιακή αντίπαλο της ¨Α.Π.Σ ΑΡΙΣ ¨ από την Καλαμάτα. Το παιχνίδι φάνταζε δύσκολο στην αρχή αλλά οι κορασίδες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ με κορυφαίες την Δούκουρη και την Δημοπούλου το μετέτρεψαν σε περίπατο δίνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Το άνετο τελικά 62-29 διατηρεί τις κορασίδες στην κορυφή του ομίλου και σίγουρα στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος για άλλη μια χρονιά δείχνοντας έτσι τη σταθερότητα της ομάδας παρά την συμμέτοχη μικρότερων ηλικιακά αθλητριών .

Στη συνέχεια στις 16.00 δράση ανέλαβε το παιδικό τμήμα που έπαιζε κόντρα στο αντίστοιχο του ¨ΒΛΑΧΙΩΤΗ¨ μια ομάδα ηλικιακά μεγαλύτερη αλλά και ποιοτικά αξιόλογη .Οι μικροί του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ έδειξαν να μπαίνουν στον αγώνα αγχωμένοι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ψηλά κορμιά και βρέθηκαν από νωρίς να παρακολουθούν στο σκορ. Παρά την συγκλονιστική παρουσία του Παπαδόπουλου και την βοήθεια από Κουκουλά και Γεωργόπουλο μέχρι περίπου το τριάντα η ομάδα έδειχνε να μην πιστεύει στη νίκη . Με σκορ 29-40 οι αθλητές του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ θυμήθηκαν την αγωνιστικότητα τους και με ένα σερί 8-1 έφεραν το παιχνίδι στους τέσσερις .Κάπου εκεί η τύχη με δυο σουτ που μπήκαν και βγήκαν ,ένα τρίποντο από τους αντιπάλους αλλά και η κούραση από την υπερπροσπάθεια έφεραν το τελικό 39-44.Και μπορεί να μένει η πίκρα από την ήττα αλλά αυτή η παρέα, ειδικά των μικρότερων ,δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,351ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια