Πελασγός: 2 νίκες για το τμήμα ΜΙΝΙ

0
592

Με δυο νίκες συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα ΜΙΝΙ του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ Μεγαλόπολης το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 5 / 5 / 2018 στο κλειστό της Τρίπολης με αντίπαλο την ομάδα του ¨ΣΥΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ¨ κέρδισε άνετα με σκορ 27-46 αποδίδοντας μάλιστα στον μεγαλύτερο χρόνο ωραίο μπάσκετ. Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 2-8 / 8-12 / 4-16 / 13-10.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ-ΛΙΛΗΣ.

Την αμέσως επόμενη ημέρα Κυριακή 6/5/2018 στο κλειστό της Μεγαλόπολης διεξήχθη το τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα στον ¨ΠΟΛΥΒΙΟ¨ και τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ .
Νικητές για μια ακόμη φορά οι παίκτες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ με σκορ 19-25 παρότι ηλικιακά είναι μικρότεροι από τους αντιπάλους τους (οκτώ αθλητές θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά στο μίνι). Λίγο η κούραση της προηγούμενης ημέρας λίγο το πρωινό τρέξιμο η απόδοση των παιδιών κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Χαρακτηριστικά του αγώνα το χαμηλό σκορ και η απόλυτη ισοπαλία στα τρία πρώτα οκτάλεπτα . Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι μικροί του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ ¨σοβαρεύτηκαν πήραν την νικη που τους διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης και όλα πλέον θα κριθούν στο παιχνίδι που θα γίνει στη Μεγαλόπολη ανάμεσα σε ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ και ¨ΑΡΚΑΔΙΚΟ¨.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 5-5 / 4-4 / 7-7 / 3-9.
Με τον ¨ΠΟΛΥΒΙΟ ¨ αγωνίστηκαν : ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΛΙ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΙΕΣΤΡΙ-ΜΠΡΑΟΥΣΙ-ΚΟΚΟ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ.-ΠΟΛΙΤΣΙ-ΜΕΡΖΙΩΤΗΣ.
Προπονητές : ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ-ΛΙΛΗΣ.
Προπονητές :ΜΑΝΙΑΤΗ –ΣΤΑΣΙΝΟΥ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here