Πελασγός: Συνεχίζεται η προετοιμασία Παίδων και Κορασίδων για τις προκριματικές φάσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος

0
516

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των δυο τμημάτων του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» εν όψει της συμμετοχής τους στις προκριματικές φάσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος. Παίδες και κορασίδες αγωνίζονται το τριήμερο 27-28 και 29 στους αγώνες που γίνονται στην Πάτρα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα .

Το παιδικό θα αγωνιστεί με τις ομάδες της Χαλκίδας, του Αργειακού Έσπερου και του Προμηθέα Πατρών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανακαινισμένο κλειστό της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ και ο γηπεδούχος Προμηθέας θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση του στην τελική εξάδα της Ελλάδας .Το τμήμα κορασίδων θα αγωνιστεί στο κλειστό της ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ με αντιπάλους την Ερμιόνη ,την Αιδηψό και την γηπεδούχο ομάδα του Έσπερου Πατρών .

Η διοίκηση της Ε.Ο.Κ. δυστυχώς δεν έλαβε ως όφειλε την παράμετρο ότι τα δυο τμήματα έχουν το ίδιο προπονητικό τιμ προγραμματίζοντας την διεξαγωγή των αγώνων τις ίδιες σχεδόν ώρες βάζοντας ένα ακόμη πρόβλημα στην ομάδα. Η αποστολή των τμημάτων είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά όλα τα παιδιά υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ενώ παράλληλα περιμένουν την υποστήριξη των φοιτητών –τριών που βρίσκονται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης έχει καταφέρει στην φετινή περίοδο να συμμετάσχει και στις τέσσερις διοργανώσεις των προκριματικών φάσεων των πανελληνίων πρωταθλημάτων (Εφήβων –Νεανίδων -Παίδων -Κορασίδων) και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα στην Ελλάδα που το έχει καταφέρει.

Αυτό γεμίζει ικανοποίηση την διοίκηση ,τους αθλητές-τριές και τους προπονητές του συλλόγου αλλά από την άλλη τους φορτώνει με μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις μιας και πλέον η Ε.Ο.Κ. δεν συμμετέχει καθόλου στα έξοδα των διοργανώσεων .
Το σύνολο των εξόδων μιας τέτοιας συμμετοχής ανέρχεται περίπου στο ποσό των 3.800 ευρώ (Διατροφή –διαμονή-μετακινήσειςς –υλικά) εκ των οποίων ένα ελάχιστο μέρος (μια διανυκτέρευση) καλύπτουν οι Πατρινές ομάδες, ενώ το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καλυφτεί από την ομάδα, τους γονείς, καθώς και τους φίλους που ευτυχώς αντιλαμβάνονται τις υπάρχουσες δυσκολίες.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here