Πελασγός: Σημαντική επιτυχία η συμμετοχή των Κορασίδων στη Β. φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος

0
330

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» η συμμετοχή του τμήματος κορασίδων στη Β. φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που έγινε το τριήμερο 21-22 και 23 Απριλίου στο Αντίρριο.

Μετά την εκπληκτική πρόκριση των νεανίδων του συλλόγου στις έξη καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ήρθε η αγωνιστική παρουσία των κορασίδων να αποδείξει για την σοβαρή δουλειά που γίνεται σε αυτό τον σύλλογο.
Τα κορίτσια του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις έχοντας τελικά δυο νίκες και μια ήττα. Αφού ξεπέρασαν την ήττα της πρώτης ημέρας από τον Έσπερο Πατρών ,κέρδισαν τα δυο επόμενα με τον Άρατο Κιάτου 52-39 ,τον ΦΙΜΠΑ Πήγασος Αγρινίου 48-40 και ταυτόχρονα την αναγνώριση και το χειροκρότημα όλων όσων βρισκόταν στο κλειστό του Αντιρρίου.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι βιώνουμε η ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» ανταπεξήλθε τόσο στις οικονομικές όσο και στις αγωνιστικές απαιτήσεις και των δύο αυτών διοργανώσεων με σχεδόν απολυτή επιτυχία. Αξίζει εδώ να τονιστεί ότι οι απαιτήσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων οικονομικά και αγωνιστικά είναι τεράστιες και σαν παράδειγμα αναφέρουμε ότι η ομάδα της Καλαμάτα 80 που βγήκε πρωταθλήτρια σε παίδες και έφηβους ,στο μεν εφήβων δεν κατέβηκε να αγωνιστεί λόγο των οικονομικών ,στους δε παίδες δεν έκανε καμία νίκη.

Το κλειστό του Αντίρριου γέμισε Μεγαλόπολη μιας και τόσο οι γονείς των κοριτσιών του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» όσο και φίλοι της ομάδας ενθάρρυναν και χειροκρότησαν την προσπάθεια τους. Τα κορίτσια του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ » βίωσαν μια συναρπαστική εμπειρία καθώς η διαμονή τους στην πανέμορφη Ναύπακτο και οι αγωνιστικές παραστάσεις που απόκτησαν αποτελούν όνειρο για πολλές αθλήτριες.

Με την ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» αγωνίστηκαν : ΣΕΦΕΡΟΥ Σ. – ΧΡΑΝΙΩΤΗ – ΧΑΒΑΡΗ – ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ – ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ – ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗ – ΔΟΥΚΟΥΡΗ – ΚΑΤΣΟΥΛΑ – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΝΤΕΛΗ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here