Πελασγός – Πήγασος Μάνης 57-40

0
220

Την Κυριακή 17/1 /2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης έγινε ο αγώνας μεταξύ του” ΠΕΛΑΣΓΟΥ” Μεγαλόπολης και του Πήγασου Μάνης για το πρωτάθλημα της Β΄Εκασκενοπ.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης ήθελε μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα να κερδίσει τον αγώνα , έτσι ώστε να συνεχίσει με αισιοδοξία στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.
Με πρωτεργάτες δύο δεκαπεντάχρονους ,τον Τόμπρο και τον Αριδά (22 και 11 πόντους αντίστοιχα) αλλά και άξιους συμπαραστάτες τους παλαιούς παίκτες ανέβασαν στροφές από το πρώτο δευτερόλεπτο και σταμάτησαν μόνο στο τελευταίο σφύριγμα.

Ήταν τέτοιο το πάθος μικρών και μεγάλων που κατάφεραν μια επιθετική ομάδα ,σαν τον Πήγασο, να την σταματήσουν στους σαράντα (40)πόντους.Έτσι το τελικό 57-40 ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας των παικτών, σε μια χρονιά που είναι περισσότερο χρονιά προσαρμογής μικρών και μεγάλων.

Με τον ΠΕΛΑΣΓΟ αγωνίστηκαν:ΣτράγγαςΓ.-Φραγκόγιαννης Α.-Κουρέτας Κ.-Μανίκας Δ.-Κρόκος Γ.-Τσούτσουρας Η.-Ζύγουρας Κ.-Ταμπακόπουλος Φ.-Τόμπρος Δ.-Αριδάς Χ.-Χρανιώτης Γ. – Μπουζαλάς Α.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here