Πελασγός: Οι Νεανίδες νίκησαν τον Αρκαδικό με 66-23

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου αγώνες για το Παιδικό και το Εφηβικό τμήμα στην Μεγαλόπολη

0
642

Σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Τρίπολης έγινε ο αγώνας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος νεανίδων μεταξύ του τοπικού Αρκαδικού και του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» Μεγαλόπολης .

Τα κορίτσια της πόλης μας πάρα την ελλιπή προετοιμασία ,λόγω της περσινής κοπιαστικής χρονιάς αλλά κυρίως λόγω διαβασμάτων εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων ,έβγαλαν την καρδιά των πρωταθλητριών και καθάρισαν με μεγάλη ευκολία το παιχνίδι.
Με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο πολλά κλεψίματα εύκολα καλάθια, έκαναν γρήγορα ένα 10-0 για να κλείσουν το δεκάλεπτο με 16-5.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός γύρισε την άμυνα σε ζώνη αλλά οι αθλήτριες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα αφού με καλό γύρισμα ,μεγάλη ευστοχία στα σουτ ,ανέβασαν τη διαφορά στο ημίχρονο στους 26 πόντους(35-9).
Στον ίδιο ρυθμό και το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με εκπληκτικό μπάσκετ από τα κορίτσια της Μεγαλόπολης η διαφορά έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη (56-15 ) .Το τελευταίο δεκάλεπτο απλή διαδικασία όπου όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα έκλεισε με τελικό σκορ 66-23 .

Η Χρανιώτη ξεχώρισε με την γνωστή της άμυνα αλλά και τους 22ποντους (1 τριπ.), ενώ η επανεμφάνιση της Καντέλη ήταν καταλυτική. Πάνω από όλα όμως πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην Αριδά, στην Σεφέρου ,στην Μιχολιά, στην Τσιντώνη, γιατί παρά την κούραση από φροντιστήρια και διάβασμα θυσιάζουν την ξεκούραση τους για χάρη των συμπαικτριών και της ομάδας τους.

Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν :ΣΕΦΕΡΟΥ ΣΤΑΥΡ.-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΧΑΒΑΡΗ-ΑΡΙΔΑ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΤΣΙΝΤΩΝΗ-ΣΕΦΕΡΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ -ΜΙΧΟΛΙΑ-ΚΑΝΤΕΛΗ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» καλεί τους φιλάθλους της Μεγαλόπολης να παρακολουθήσουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9/2017 στις 5.00 μ.μ και στις 7.00 μ.μ τους αγώνες του παιδικού και εφηβικού τμήματος με τα αντίστοιχα τμήματα του συλλόγου «ΔΡΟΜΕΩΝ» Τρίπολης.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here