Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Οι Βασίλισσες στον θρόνο τους (photo)

Πελασγός: Οι Βασίλισσες στον θρόνο τους (photo)

Η κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος για τις νεάνιδες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ έγινε πραγματικότητα στο κλειστό της Μεγαλόπολης το Σάββατο 3/7/2021 μετά από μια δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά.

Οι αθλήτριες της Μεγαλόπολης μπήκαν αποφασισμένες στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Με σκορ 20-10 στο πρώτο δεκάλεπτο και με εμφανή την διάθεση να παλέψουν σε κάθε φάση απέναντι στα ψηλότερα κορμιά της ομάδας από την Καλαμάτα απεδείκνυαν την μεγάλη επιθυμία τους να κατακτήσουν και πάλι το πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβασαν περισσότερο την πίεση, έκλεψαν μπάλες ,έβγαλαν αιφνιδιασμούς και με ομαδική δουλειά και ωραίες φάσεις έφτασαν την διαφορά σε double σκορ (38-17) .Με την διαφορά στους 21 πόντους στο ημίχρονο φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο να χαθεί η νίκη και κατ επέκταση το πρωτάθλημα.

Η προσπάθεια των προπονητών να πείσουν τις αθλήτριες ότι τίποτα δεν έχει κριθεί φάνηκε στο τρίτο δεκάλεπτο εκεί που οι αθλήτριες της¨ Καλαμάτα 80 ¨έπαιξαν πολύ σκληρά στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν το παιχνίδι κάτι που φαίνεται και από το μικρό επί μέρους σκορ του δεκαλέπτου (9-7). Με το σκορ στο τριάντα 47-24 όλα είχαν κριθεί και το μόνο που θα άλλαζε ήταν η έκταση του σκορ λόγω του υπέρμετρα σκληρού παιχνιδιού των φιλοξενούμενων αλλά και της μεγάλης ανοχής των διαιτητών(προφανώς λόγω της έκτασης του σκορ).

Το τελικό 63-53 έφερε την αρχηγό της ομάδας Σεφέρου να σηκώνει την κούπα μέσα σε τρελά πανηγύρια από όλες τις αθλήτριες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ που είδαν την προσπάθεια τους και τις θυσίες τους να επιβραβεύονται με μια ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος. Μετά τους πανηγυρισμούς ,τις φωτογραφίες, τον επινίκιο χορό, τα χειροκροτήματα γονιών και φίλων ήρθε το τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.

Εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι μερικά από αυτά τα κορίτσια είχαν την προσπάθεια και την αγωνία των πανελλαδικών εξετάσεων ,ενώ οι περισσότερες έχουν θυσιάσει ώρες από την ξεκούραση και τις διακοπές ,την ώρα που οι συνομήλικες τους απολαμβάνουν διασκέδαση και μπάνια .

Τώρα αθλήτριες, προπονητές και παράγοντες περιμένουν την κλήρωση της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος με αντίπαλες ομάδες από την Αχαΐα /Ηλεία, την Αργολίδα/Κορινθία και την βορειοδυτική Αττική.

¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης (ΜΑΝΙΑΤΗ-ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ) ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΒΑΡΗ-ΣΕΦΕΡΟΥ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΙΛΗ.
¨ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 ¨:(ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΟΥΜΠΛΗ-ΤΣΟΥΜΠΑΝΟΥ-ΜΗΝΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΡΑΓΓΕΑ-ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,832ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια