ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Μπάσκετ

Πελασγός: Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Μπάσκετ

Το προσεχές σαββατοκύριακο ξεκινά η νέα αγωνιστική σεζόν για το μπάσκετ με τους αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων. Ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης μετά την περσινή κοπιαστική χρονιά που έπαιξε συνολικά σε εκατόν είκοσι δυο (122) επίσημα παιχνίδια ,σημειώνοντας μάλλον ρεκόρ αγώνων για ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ετοιμάζεται για άλλη μια γεμάτη χρονιά.

Έχοντας για αρχή συμμετοχή σε τρία πρωταθλήματα αγωνίζεται το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου σε τέσσερις αγώνες ενώ άλλους τέσσερις δίνει το επόμενο σαββατοκύριακο 7 και 8/9/2019.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 31/8/2019 το τμήμα ΝΕΑΝΙΔΩΝ αγωνίζεται στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ στις 15,30 με το αντίστοιχο τμήμα της «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80» και το τμήμα ΠΑΙΔΩΝ την ίδια ημέρα στη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ με το αντίστοιχο τμήμα του Γ.Σ. « ΠΥΛΟΣ» στις 20,00 .

Την Κυριακή 1/9/2019 το τμήμα ΝΕΑΝΙΔΩΝ αγωνίζεται στη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ με το αντίστοιχο τμήμα του Γ.Σ. «ΑΡΙΣ» Καλαμάτας στις 15,00 και το τμήμα ΕΦΗΒΩΝ στην ΤΡΙΠΟΛΗ με το αντίστοιχο τμήμα του συλλόγου ¨ΔΡΟΜΕΩΝ» στις 20,00.

Το πρόγραμμα των αγώνων δυστυχώς και φέτος είναι δύσκολο με συνεχής μετακινήσεις και τους ανθρώπους του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον επόμενο αγώνα .

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια