Πελασγός: Νίκη για το τμήμα Μίνι στους Μολάους

0
278

Στο υπέροχο κλειστό των Μολάων έγινε ο ημιτελικός αγώνας για το πρωτάθλημα ΜΙΝΙ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ανάμεσα στον τοπικό «ΑΠΟΕΛ» και στον «ΠΕΛΑΣΓΟ» Μεγαλόπολης.

Τα περισσότερα από τα παιδιά του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» άφησαν για λίγο την ανεμελιά των κατασκηνώσεων προκειμένου να αγωνιστούν διεκδικώντας την νίκη και τη συμμετοχή τους στον τελικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλύτερα για τους μικρούς της Μεγαλόπολης αφού με οδηγό έναν ασταμάτητο Καντέλη (12 πόντους στο οκτάλεπτο) έδειξαν πόσο θέλουν την νίκη.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Κυριακόπουλος Κ. κυρίως ο Παπαδόπουλος αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίστηκαν, φρόντισαν όχι μόνο να διατηρήσουν την διαφορά αλλά και να την αυξήσουν ,κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 15-25 .
Σε χαμηλότερους ς ρυθμούς κύλησε το τρίτο οκτάλεπτο με πάντα προηγούμενο τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας του και με επιμέρους 3-7 τέλειωσε ουσιαστικά τον αγώνα .
Το τελευταίο μέρος ήταν μια τυπική διαδικασία που βρήκε νικητές τους μικρούς του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» με τελικό σκορ 27-38 .Το σφύριγμα της λήξης του ημιτελικού βρήκε τους μικρούς να πανηγυρίζουν την νίκη και την συμμέτοχή τους στον μεγάλο τελικό ( με αντίπαλο την ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80) ,κερδίζοντας ταυτόχρονα τα χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια όλων ανεξαιρέτως των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα , σαν επιβράβευση της προσπάθειά τους .

Από την ομάδα της Μεγαλόπολης όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους από τους μικρότερους ηλικιακά ,Μανιάτη Ν.-Γεωργόπουλο Ι.-Κουκουλά Ι. -Λίλη Φ ,τη ξεχωριστή Δούκουρη Ν. , τον μαχητή Κουκουλά Β , Κυριακόπουλο Χ, τους απολαυστικούς Κυριακόπουλο Κ. και Παπαδόπουλο Δ. ,μέχρι τον απίστευτο Θεόδωρο Καντέλη .Οι προπονήτριες Μανιάτη και Στασινού αισθάνονται σίγουρα υπερηφάνεια για το έργο τους και τα κατορθώματα των μικρών αθλητών τους.

Εκτός από την αδιαμφισβήτητα μεγάλη προσπάθεια των μικρών αθλητών ,είναι καθοριστική η συμμέτοχη των Γονέων τους που με το ζεστό χειροκρότημα και την εν γένει συμπαράστασή τους ενισχύουν αυτή την δραστηριότητα.
Τα οκτάλεπτα του αγώνα : 8-14/7-11/3-7/9-6

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here