Πελασγός: Με νίκη ξεκίνησαν οι Κορασίδες

0
338

Νικηφόρα ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι κορασίδες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ Μεγαλόπολης. Το νέο έμψυχο δυναμικό στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ της πόλης, έδωσε τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας στην τέντα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της ¨ΘΟΥΡΙΑΣ¨.

Οι αθλήτριες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ ,από τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες του πρωταθλήματος με την βοήθεια των τριών μεγαλύτερων, έχουν σαν σκοπό τους για εφέτος την απόκτηση εμπειριών που θα τις βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν μουδιασμένο για τις αθλήτριες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ και το 10-19 έδινε την εντύπωση για έναν αγώνα ντέρμπυ. Η άνοδος στην άμυνα και οι καλύτερες επιλογές στην επίθεση έφεραν ένα 2-27 με αρκετά ωραίο μπάσκετ από τις αθλήτριες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ .Με σκορ ημιχρόνου 12-46 η νίκη ήταν διασφαλισμένη δίνοντας την δυνατότητα στους προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλα τα παιδιά .

Το τελικό 30-72 που έφερε το πρώτο ροζ φύλο αγώνα για την χρονιά έδωσε στις μικρές την δυνατότητα να χαρούν αλλά ταυτόχρονα να αντιληφτούν ότι χρειάζεται συνεχής δουλεία για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 10-19 /2-27/ 6-15/12-11.

¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης : ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΒΑΡΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΛΙΛΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here