Πελασγός: Επιστροφή στις νίκες

0
184

Δυο ακόμη αγώνες για την ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ την Κυριακή 16/9/2018 αυτή την φορά στο κλειστό των Γαργαλιάνων για τα τμήματα παίδων και έφηβων .

Το πρώτο παιχνίδι έγινε με το εφηβικό τμήμα να χρειάζεται την νίκη για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις απέναντι στην αήττητη τοπική ομάδα. Το δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλό μπάσκετ και από τις δυο ομάδες, έκλεισε στο 17-20 δείχνοντας ότι θα δινόταν μεγάλη μάχη για τον νικητή ,ενώ αμφίρροπο τελείωσε και το δεύτερο με χαμηλότερο όμως σκορ και τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ελαφρύ προβάδισμα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ και σκορ ημιχρόνου 26-30.Το πάθημα της προηγούμενης εβδομάδας έγινε μάθημα και τα οι έφηβοι της Μεγαλόπολης μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώνουν το παιχνίδι. Με σκληρή άμυνα και καλό σκορ στην επίθεση επέβαλαν τον ρυθμό τους ,πήραν το δεκάλεπτο με 6-19 και έδωσαν στο στίγμα του νικητή. Με την ίδια θέληση συνέχισαν και στο τελευταίο προσφέροντας ουσία αλλά και θέαμα πετυχαίνοντας μάλιστα και μεγάλη διάφορα που ίσως μελλοντικά χρειαστεί . Το τελικό 41-67 βρήκε τους εφήβους του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ να πανηγυρίζουν ενώ απόλαυσαν το χειροκρότημα γονιών και ντόπιων φιλάθλων .
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 17-20/9-10/6-19/9-18.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ-ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ-ΚΕΡΚΕΜΕΖΟΣ-ΚΟΥΡΕΤΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΑΒΑΡΑΚΗΣ-ΚΑΚΚΑΒΑΣ.

Στη συνέχεια είχαμε την αγωνιστική παρουσία των παίδων με το αντίστοιχο τμήμα των Γαργαλιάνων σε ένα παιγνίδι που είχε από την αρχή φαβορί τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ .Οι μικροί του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ έδειξαν από την αρχή το ταλέντο τους επέβαλαν τον αγωνιστικό ρυθμό τους και με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο πήραν το προβάδισμα στο δεκάλεπτο με 8-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και παρόλο που χρησιμοποιήθηκαν όλα τα παιδιά η διαφορά μεγάλωσε φτάνοντας σε διψήφιο νούμερο ενώ οι μικροί έβγαλαν ωραίες φάσεις που έφεραν πολλά χειροκροτήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν, οι προπονητές και των δυο ομάδων χρησιμοποίησαν τους μικρότερους που και αυτοί έδειξαν ότι έχουν διάθεση και ταλέντο . Το τελικό 30-69 μέσα σε πολύ ωραίο κλίμα έδωσε τέλος σε ένα κουραστικό απόγευμα ειδικά λόγο της αφόρητης ζέστης .
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 8-19/7-21/9-14/6-15.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΙΧΟΛΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΙΛΗΣ-ΚΑΛΑΤΖΗΣ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here