ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Ενημέρωση για την αγωνιστική δραστηριότητα Κορασίδων και Παίδων

Πελασγός: Ενημέρωση για την αγωνιστική δραστηριότητα Κορασίδων και Παίδων

Με απόλυτη επιτυχία συνέχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τα τμήματα υποδομής του Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» και αυτή την εβδομάδα .
Το τμήμα κορασίδων παίζοντας στο κλειστό των Μολάων με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Βατικιώτη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης γράφοντας το τελικό σκορ 78-17. Κερδίζοντας στο πρώτο δεκάλεπτο με 24-0 , η κυρία Μανιάτη χρησιμοποίησε στο υπόλοιπο του αγώνα περισσότερο τις μικρότερες αθλήτριες οι οποίες ανταπεξήλθαν στις ανάγκες του παιχνιδιού δείχνοντας έτσι ότι βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο.
Το τμήμα κορασίδων του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» παραμένει στην πρώτη θέση αήττητο και σαν στόχο έχει το πρωτάθλημα.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα :0-24/6-14/4-24/7-16
Με την ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» αγωνίστηκαν : ΣΕΦΕΡΟΥ Σ.-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΧΑΒΑΡΗ-ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΚΑΤΣΟΥΛΑ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΝΤΕΛΗ.

Την ίδια ημέρα στο κλειστό της Μεγαλόπολης έγινε και ο αγώνας Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟΣ»-ΑΚΑΔΗΜΟΣ Καλαμάτας για την δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος .
Η ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» έπρεπε να κερδίσει τον αγώνα ώστε να πλησιάσει στο μεγάλο της στόχο που είναι η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Απέναντι σε μια καλή ομάδα οι μικροί του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις τους. Παίρνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 18-15 αλλά χάνοντας το δεύτερο με 10-14 πήγαν στο ημίχρονο με σκορ 28-29 ,αλλά με μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι μπορούσαν να κερδίσουν τον αγώνα .Το τρίτο δεκάλεπτο έφερε ισόπαλο αποτέλεσμα 18-18 ,πολλά νεύρα και κακή συμπεριφορά από νεαρό παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του. Μπαίνοντας στο τέταρτο δεκάλεπτο με αποφασιστικότητα οι μικροί της πόλης μας παίζοντας καλή άμυνα με πάθος και μυαλό ,ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και με ένα 13-5 κέρδισαν τελικά τον αγώνα με 59-52.
Αξιζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων για την αγωνιστικότητα τους, αλλά δυστυχώς η συμπεριφορά ενός παίκτη και πολύ περισσότερο η απαράδεκτη στάση των γονιών του ΑΚΑΔΗΜΟΥ (βωμολοχούσαν και έκραζαν συνεχώς στην κερκίδα ειδικά τους διαιτητές) χάλασαν την εικόνα του αγώνα.
Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν :ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ-ΚΕΡΚΕΜΕΖΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ-ΚΑΝΤΕΛΗΣ-ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ-ΚΟΥΡΕΤΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια