Πελασγός: Αποτελέσματα αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Μπάσκετ

0
192

Με πέντε αγώνες συνέχισε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου συνεχίζοντας ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα λόγο των πολλών αγωνιστικών τμημάτων που διαθέτει καθώς και την παρουσία του Γυναικείου τμήματος στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία και του Ανδρικού στη Α. ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 13/10/2018 έδωσε τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο κλειστό της Μεγαλόπολης για τα πρωταθλήματα ΝΕΑΝΙΔΩΝ : ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨- ¨ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ¨63-23 , για το πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ : ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨-¨ΓΑΡΓΑΛΛΙΑΝΟΙ¨ 86-25 και για το πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ : ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨-¨ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ¨ 81-53 .

Η συνέχεια την Κυριακή 14/10/2018 στις 15.00 με έναν αγώνα στην Πύλο για το πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ : Παρά τις ελλείψεις βασικών παικτών λόγο διαβασμάτων οι παίκτες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ μπήκαν δυνατά στον αγώνα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη γηπεδούχο ομάδα και συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα κέρδισαν άνετα με τελικό σκορ 32-70.Μένει ακόμη μια αγωνιστική στην Κυπαρισσία την Τεταρτη17/10/2018 που με νίκη οι έφηβοι εξασφαλίζουν την πρώτη θέση στον όμιλο τους.

Με την επιστροφή της ομάδας στη Μεγαλόπολη ακολούθησε στις 19.30 ο αγώνας για το πρωτάθλημα παίδων με αντίπαλο τον ¨Πολύβιο¨. Ένας αγώνας μεταξύ των δυο τοπικών ομάδων που όμως τις χωρίζει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας . Η ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ ξεκίνησε δυναμικά και με καλή άμυνα έκλεισε κάθε διάδρομο προς το καλάθι που είχε σαν αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να μην δεχτεί κανένα πόντο .Στη συνέχεια είχαμε χαλάρωση στην άμυνα πολλές αλλαγές για να έρθει το ημίχρονο με 5-48.Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ χρησιμοποίησε τα μικρότερα παιδιά για να τελειώσει ο αγώνας με σκορ 23-81.

Μπορεί εύκολα και ο πιο δύσπιστος να αντιληφτεί την δυναμική , τον προγραμματισμό ,την δουλειά καθώς και την ταπεινότητα που διακρίνει τους ανθρώπους που κατευθύνουν τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ Μεγαλόπολης .Τα δεκάλεπτα : 0-20/5-28/8-13/10-20 .
Α.Ε.Μ ΠΟΛΥΒΙΟΣ : ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ.-ΜΙΕΣΤΡΙ-ΚΟΚΟ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν.-ΜΠΡΑΟΥΣΙ-ΚΑΡΑΛΕΚΑΣ-ΚΑΡΤΣΩΝΗΣ-ΤΑΛΙ ΑΓΓΕΛΟ.
¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ : ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΙΧΟΛΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.-ΛΙΛΗΣ-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here