Πελασγός: Απολογισμός της χρονιάς για τα τμήματα Κορασίδων και Παίδων

0
549

Μια υπέροχη αθλητική χρόνια έκλεισε για τα τμήματα Κορασίδων και Παίδων του Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» στα γήπεδα της Πάτρας το προηγούμενο διάστημα . Ένα τριήμερο γεμάτο αγώνες(έξη για τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨) ,σημαντικές εμπειρίες, δυνατά παιχνίδια ,μπασκετικές παρέες, ωραία ξενοδοχεία ,καλούς αθλητές και αθλήτριες ,διαφορετικές νοοτροπίες .

Το τμήμα κορασίδων παίζοντας στο κλειστό της ¨ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ¨ έκανε δυο νίκες με ΑΙΔΙΨΟ και ΕΡΜΙΟΝΗ και μία ήττα από τον γηπεδούχο και ενισχυμένο εφέτος ¨ΕΣΠΕΡΟ¨.Η αποστολή των κοριτσιών κρίνεται άκρως επιτυχημένη αν αναλογιστεί κανείς ότι προέρχονται από μια μικρή πληθυσμιακά περιοχή και έχουν καταφέρει να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των κορασίδων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ τα τελευταία χρόνια. Οι αγωνιστικές εμπειρίες που αποκόμισαν από μια τέτοια διοργάνωση καθώς και η διαμονή τους στην Αχαϊκή πρωτεύουσα αποτελούν σαφέστατα μελλοντική παρακαταθήκη για τις μικρές αθλήτριες.

Το τμήμα παίδων αγωνίστηκε στο κλειστό της ¨ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ¨ με αντιπάλους την ΧΑΛΚΙΔΑ ,τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ και τον ΑΡΓΕΙΑΚΟ ΕΣΠΕΡΟ. Δύο ομάδες αρκετά δυνατές προερχόμενες από μεγάλες πόλεις με διαφορετικές αγωνιστικές παραστάσεις και μια υπερδύναμη στο σημερινό αναπτυξιακό και όχι μόνο μπασκετικό χώρο. Οι μικροί του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ κέρδισαν και μάλιστα με εντυπωσιακή ανατροπή την ΧΑΛΚΙΔΑ την πρώτη ημέρα, αλλά η ήττα και μάλιστα με μεγάλη διάφορα από τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ έφερε μεγάλη απογοήτευση. Η ήττα της τελευταίας ημέρας ήταν αποτέλεσμα της στενοχώριας των παιδιών μιας και διαχείρισης τέτοιων αποτελεσμάτων είναι πραγματικά δύσκολη σε αυτές τις ηλικίες και χρειάζεται εμπειρία και συμμετοχή σε συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια.

Η αποστολή και των δυο τμημάτων κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη καθώς τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες ανταγωνιζόμενα δυνατές ομάδες που προέρχονται από μεγάλες πληθυσμιακά περιοχές, δημιούργησαν φιλίες και γενικώς απέκτησαν εμπειρίες προίκα για το μέλλον τους . Στα ΑΡΝΗΤΙΚΑ των δυο τουρνουά η ανεξήγητα ταυτόχρονη τέλεση των αγώνων σε διαφορετικά μάλιστα και απομακρυσμένα κλειστά που σαν αποτέλεσμα είχε τον διαχωρισμό του προπονητικού τιμ με τις φυσιολογικές συνέπειες αλλά και το αδιάκοπο τρέξιμο παραγόντων και γονιών (πολλοί από τους οποίους είχαν δυο παιδιά που έπαιζαν ταυτόχρονα ) .

Στα ΘΕΤΙΚΑ η αναγνώριση και επιβράβευση από όλους τους παράγοντες των τουρνουά στους ανθρώπους του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ για το κατόρθωμα της συμμετοχής ΤΕΣΣΑΡΩΝ τμημάτων(ΝΕΑΝΙΔΕΣ- ΕΦΗΒΟΙ -ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΠΑΙΔΕΣ) σε Β. Φάση πανελληνίων πρωταθλημάτων μια επιτυχία μοναδική πανελληνίως . Με το τμήμα κορασίδων έλαβαν μέρος : ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΒΑΡΗ- ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΕΦΕΡΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ- ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ –ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ.

Με το τμήμα παίδων έλαβαν μέρος :ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛ.-ΜΙΧΟΛΙΑΣ-ΚΑΚΚΑΒΑΣ-ΣΤΑΒΑΡΑΚΗΣ-ΚΑΝΤΕΛΗΣ-ΛΙΛΗΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. –ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here