Πελασγός: ¨Πλούσιες θεωρούνται οι ομάδες που αγοράζουν παίκτες, επιτυχημένες όμως είναι αυτές που αναδεικνύουν ταλέντα…¨

1
448

¨Πλούσιες θεωρούνται οι ομάδες που αγοράζουν παίκτες,  επιτυχημένες όμως είναι αυτές που αναδεικνύουν ταλέντα…¨

Ένα από τα βασικά στελέχη της χρυσής  γυναικείας ομάδας του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ Μεγαλόπολης ακολουθώντας το μότο ¨αθλητισμός και μόρφωση συνυπάρχουν αλλά πάντα προηγείται η μόρφωση¨ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ανοίξει τους ορίζοντές της.

Η Αγγελική Τσιντώνη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά με την ομάδα του Α.Ο. ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ¨ Πειραιά που συμμετέχει στην Α.ΕΣΚΑΝΑ και έχει σαν στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η αθλήτρια του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει στο ενεργητικό της πλούσιο αθλητικό βιογραφικό με δυο (2) πρωταθλήματα στο γυναικείο ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ , δυο (2) ανόδους στην Α2 Εθνική κατηγορία, δυο (2) πρωταθλήματα κορασίδων ,τρία (3) πρωταθλήματα νεανίδων , συμμετοχή ως βασική  στο πρωτάθλημα  Α2 Εθνική ,πέντε (5)  συμμετοχές σε προκριματικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων και τέλος την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων που αγωνίστηκαν οι έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η οικογένεια του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ εύχεται στην αθλήτρια καλό ταξίδι με υγεία και επιτυχίες.

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here