ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΕΛΑΣΓΟΣ: 3 νίκες το Σαββατοκύριακο και απόλυτο επιτυχίας σε όλα τα τμήματα...

ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 3 νίκες το Σαββατοκύριακο και απόλυτο επιτυχίας σε όλα τα τμήματα του

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για την ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» ήταν αυτό που μας πέρασε, μιας και είχε το απόλυτο της επιτυχίας σε όλα τα τμήματά του.

Το ξεκίνημα έγινε το Σάββατο όπου τα τρομερά μωρά του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» κέρδισαν την ομάδα του Α.Σ. «Βατικιώτης» για το πρωτάθλημα των γυναικών σημειώνοντας την τρίτη τους νίκη, εξασφαλίζοντας έτσι κατά μεγάλο ποσοστό την συμμετοχή τους στην τετράδα των τελικών .Παίζοντας από την αρχή πιεστική άμυνα ,απέναντι στις κατά πολύ μεγαλύτερες αντιπάλους τους, πήραν το προβάδισμα και όχι μόνο δεν το έχασαν μέχρι το τέλος αλλά το διεύρυναν για να έρθει σχετικά εύκολα το τελικό 49-24.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 10-6 / 21-9 / 9-4 / 9-5.
Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν : Αγγελοπούλου-Χρανιώτη-Παναγιώτου-Αριδά-Τζανετοπούλου-Τζιούβελη-Παπαγγελή-Τσιντώνη-Σεφέρου-Σταβαράκη-Μιχολιά-Καντέλη.

Την Κυριακή η ομάδα των ανδρών έπαιζε τον καθοριστικό αγώνα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα play off.
Με αντίπαλο την βασική διεκδικήτρια ομάδα του «Π.Α.Ο.Κ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» απο την οποία είχε χάσει στην Καλαμάτα, έπρεπε όχι μόνο να κερδίσει αλλά να καλύψει και την διαφορά των πέντε πόντων της ήττας του πρώτου γύρου.
Οι αθλητές του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ»μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο ,για να αποδείξουν ότι έχουν δουλέψει πάρα πολύ και δικαίως παραμένουν αήττητοι στο δεύτερο γύρο. Παίζοντας δυνατά από την αρχή και παρά τα πολλά φάουλ που χρεώθηκαν (26 βολές στο πρώτο και 46 συνολικά), κατάφεραν να κρατήσουν τα ατού του ΠΑΟΚ σε χαμηλά ποσοστά και να διατηρήσουν την διαφορά σε διψήφια νούμερα. Κλείνοντας το ημίχρονο (με σκορ 38-24 ) ήξεραν ότι είχαν βάλει τις βάσεις για την πολυπόθητη νίκη αλλά και την διαφορά.Συνεχίζοντας με την ίδια διάθεση και στο τρίτο δεκάλεπτο έφτασαν την διαφορά στους 18 πόντους για να την εκτοξεύσουν στους 21 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου.Κάπου εκεί λίγο η σιγουριά της νίκης , λίγο η κούραση και τα πολλά φάουλ έφεραν χαλάρωση ,πολλά λάθη και αρκετά αδικαιολόγητα νεύρα.

Το τελικό 66-52 έφερε χαρά και ικανοποίηση σε όλη την οικογένεια του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» καθώς όλοι βλέπουν να αποδίδουν καλά τόσο οι μεγάλοι σε ηλικία αθλητές όσο και οι μικροί που θα αποτελέσουν το μέλλον αυτής της ομάδας .
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 21-13 / 17-11 / 16-12 / 12-12.
Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ»αγωνίστηκαν :Παναγιωτόπουλος-Χρανιώτης-Κόκκοτας-Αριδάς-Στράγγας-Φραγκόγιαννης-Κρόκος-Ζύγουρας-Τσούτσουρας-Χρυσοσπάθης-Τόμπρος-Κουρέτας.

Την Κυριακή αμέσως μετά το παιγνίδι του ανδρικού οι κορασίδες (δίνοντας δεύτερο αγώνα σε δύο ημέρες ) έπαιξαν με αντίπαλο την ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 στον πρώτο ημιτελικό για το πρωτάθλημα κορασίδων. Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την μεγάλη ποιότητα που διαθέτουν δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αθλήτριες της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 80 αφού έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 23-6. Παίζοντας χαλαρά στην συνέχεια, με συμμετοχή όλων των αθλητριών, έφτασαν στο τελικό 66-14, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό .Εκεί περιμένουν τον αντίπαλό τους, που θα βγει από τον αγώνα μεταξύ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και ΘΟΥΡΙΑΣ .
Τα δεκάλεπτα :23-6 / 16-4 / 15-0 / 12-4.
Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ»αγωνίστηκαν : Αγγελοπούλου-Χρανιώτη-Παναγιώτου-Αριδά-Τζανετοπούλου-Τζιούβελη-Παπαγγελή-Τσιντώνη-Σεφέρου-Σταβαράκη-Μιχολιά-Καντέλη.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια