ΑρχικήΑΡΘΡΑΠείτε ναι στις χαμηλοθερμιδικές δίαιτες… η μεγάλη ανατροπή

Πείτε ναι στις χαμηλοθερμιδικές δίαιτες… η μεγάλη ανατροπή

DIETTUBE: Η Καινοτόμος Πρωτεϊνική Ιατρική Μέθοδος Απώλειας Βάρους με Εντυπωσιακά Αποτελέσματα

Τελευταίες έρευνες έχουν αποδείξει ότι η δραστική απώλεια βάρους μέσω δίαιτας χαμηλών θερμίδων είναι πιο αποτελεσματική ως προς τη διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου.

Συγκεκριμένα ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης διαπίστωσαν ότι όσοι έτρωγαν περίπου 800 θερμίδες την ημέρα και αντικαθιστούσαν ένα κανονικό γεύμα με κάποιο ειδικό σκεύασμα σε μορφή shake, χυμού ή σούπας είχαν χάσει τρεις φορές περισσότερο βάρος από άλλους που έκαναν άλλη διατροφή, σε διάστημα ενός χρόνου.

Επίσης διαπίστωσαν σημαντική μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου και διαβήτη.

Τα συγκεκριμένα ευρήματα έρχονται σε αντίθεση με προηγούμενες εκτιμήσεις ότι όσοι  χάνουν γρήγορα βάρος είναι επιρρεπείς στο να το ξαναπάρουν μόλις σταματήσουν την δίαιτα. Αντιθέτως λοιπόν, σύμφωνα με την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι ασθενείς που ακολούθησαν αντίστοιχη χαμηλοθερμιδική δίαιτα, σημείωσαν θεαματική απώλεια βάρους και μάλιστα κατάφεραν να διατηρήσουν την ανανεωμένη τους εμφάνιση στο μέλλον.

Πρωτεϊνική Δίαιτα Diettube για άμεση απώλεια βάρους

Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στην Ελλάδα η διατροφική μέθοδος αδυνατίσματος Diettube με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αφορά ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο είναι χαμηλοθερμιδικό, λαμβάνουμε περίπου 800 θερμίδες την ημέρα, με αντικατάσταση ενός ή δύο γευμάτων από σκόνη πρωτεΐνης γάλακτος.

Είναι δοκιμασμένη από την Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πατέντα του διάσημου Ιταλού πλαστικού χειρουργού Marco Gasparotti. Εφαρμόζεται στην χώρα μας αποκλειστικά από τον Πλαστικό Χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr).

Τι ακριβώς είναι το DietTube;

Πρόκειται για ένα διατροφικό πρωτόκολλο τριών εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων ο ενδιαφερόμενος προσλαμβάνει από το στόμα το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα DietTube στα πλαίσια ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής απώλειας βάρους.

Είναι ιδανική μέθοδος για γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους. Πρόκειται για μια ιατρική θεραπευτική αγωγή που προβλέπει απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε καθαρό λίπος, χωρίς να μειωθεί η μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση. Έτσι, το βάρος που χάνουμε συνίσταται σε περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα.

Αφορά την λήψη φακέλων DietTube με μείγμα πρωτεϊνών (γάλακτος) υψηλής βιολογικής αξίας που έχουν επιπλέον εμπλουτιστεί στα αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη,  l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη. Παράγονται στην Ιταλία σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Η διάρκειά της είναι 2 εβδομάδες συν 1 εβδομάδα συντήρησης. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνουμε έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής, ενώ κατά την τρίτη γίνεται σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα. Η μέθοδος είναι ιδανική για όποιον θέλει να χάσει γρήγορα και εύκολα βάρος.

Το διατροφικό πρωτόκολλο των τριών εβδομάδων υπόσχεται απώλεια του 6-8% του σωματικού βάρους του ατόμου και μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται , έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου:

  • Μεγάλη απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ασφάλεια.
  • Διάρκεια αποτελέσματος.
  • Η θεραπευτική αγωγή DietTube είναι κετογενική με την οποία χάνουμε αποκλειστικά λίπος χωρίς να επηρεάσουμε τη μυϊκή μάζα.
  • Μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου και διαβήτη.
  • Το συμπλήρωμα DietTube μηδενίζει το αίσθημα της πείνας.

www.agaitanis.gr

Αθήνα – Καλαμάτα

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια