Παρουσίαση υποψηφίων ψηφοδελτίου ΠαΣοΚ – ΔΗΜΑΡ Αρκαδίας

0
300
SAMSUNG CSC

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 20ής Σεπτεμβρίου μπήκε το τοπικό ΠαΣοΚ, έπειτα από τη σημερινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στο προεκλογικό γραφείο του κόμματος στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.
Στο ήδη θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί από τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι από τον Παντελή Καψή ο οποίος επισκέπτεται για ακόμα μία φορά την Αρκαδία.

Ο γενικός γραμματέας νομαρχιακής επιτροπής Αρκαδίας κ. Καστανός υποδέχθηκε τον κ. Καψή και του έδωσε τον λόγο για να παρουσιάσει τους πέντε υποψηφίους, οι οποίοι είναι οι εξής:

– Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας
– Αδάμη Αικατερίνη
– Περδικάρης Γιαννάκος
– Λαγός Αθανάσιος
– Αθανασόπουλος Γεώργιος

Ο κ. Καψής μίλησε για το κόμμα του ΠαΣοΚ και για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη η οποία, όπως είπε, έχει πει την αλήθεια στους Έλληνες, τη σκληρή αλήθεια, έτσι και μπορεί πλέον να κοιτάζει τους Έλληνες στα μάτια.

Δώστε μας τη δύναμη, δείξτε μας εμπιστοσύνη για να μπορέσουμε από θέση ευθύνης να ξεφύγουμε από τη δίνη.

Έπειτα οι υποψήφιοι με τη σειρά που παρουσιάστηκαν, μίλησαν στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί και έστειλαν ένα μήνυμα στον αρκαδικό λαό.

Ο κ. Αθανασόπουλος, αφού ευχαρίστησε την παράταξη η οποία τον θέτει για τέταρτη φορά υποψήφιο, τόνισε ότι οι ψηφοφόροι θα επιστρέψουν πίσω, δίνοντας στο ΠαΣοΚ διψήφιο αριθμό στα ποσοστά.

Ο κ. Λαγός ανέφερε ότι η υποψηφιότητά του είναι συμβολική και αντιπροσωπεύει την ανανέωση και τη νέα αρχή που κάνει το κόμμα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευελπιστώ το ΠαΣοΚ και η ΔΗΜΑΡ θα καταλάβουν την τρίτη θέση και πιστεύω πως θα επιβάλει την ευρεία πολιτική συναίνεση».

Ο κ. Περδικάρης, όπως ανέφερε, προέρχεται από τον αγροτικό τομέα ο οποίος βάλλεται τον τελευταίο καιρό από παντού, και δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για το καλύτερο και για τον αγροτικό κόσμο.

Η κυρία Αδάμη είπε ότι τη δεδομένη στιγμή το ΠαΣοΚ είναι ο ρυθμιστής της δύναμης και της σταθερότητες της ανάπτυξης.

Ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην αρχή της δήλωσής τους μίλησε για τις πολλές εκλογικές αναμετρήσεις οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν κουράσει τον ελληνικό λαό, τονίζοντας ότι ο ίδιος από το 2009 που ήταν πρώτη φορά υποψήφιος, μέσα σε 6 χρόνια έχει βρεθεί σε 6 εκλογικές αναμέτρησης. Οι πολίτες αλλά και οι πολιτικοί, όπως ανάφερε, έχουν καταλάβει ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Έπειτα μίλησε για την αναγκαιότητα να υπάρξει άμεσα διακυβέρνηση η οποία θα είναι φιλοευρωπαϊκή και θα δώσει τον αγώνα της για να γίνουν νέες μεταρρυθμίσεις, προκειμένου η χώρα να βγει από το τέλμα στο όποιο έχει περιέλθει μετά και το τρίτο μνημόνιο.

Έφη Καστραντά από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here