Παρουσίασε τους αντιπεριφερειάρχες ο Γιάννης Μανώλης

0
165

Χωρίς κανένα πλάνο για τη διαχείριση των σκουπιδιών

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης βρέθηκε στην Τρίπολη την Μ. Τετάρτη από όπου και παρουσίασε τους πέντε υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, για την Πελοπόννησο.
Ο κ. Μανώλης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι από σήμερα ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα καθώς τα θέματα της διαφάνειας γύρω από τις συμβάσεις και τα απορρίμματα όπου τον είχαν απασχολήσει έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς έχει παραδώσει τα στοιχεία στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και στις Εισαγγελικές αρχές.

Ο προεκλογικός αγώνας του υποψήφιου κ. Μανώλη όπως ανέφερε είναι φτωχός από χρήματα. Οι προεκλογικοί αγώνες των άλλων υποψηφίων όπως είπε προκαλούν, καθώς τέτοιες εποχές σπαταλούνται πολλά χρήματα.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους αντιπεριφερειάρχες των νομών, οι οποίοι είναι άνθρωποι με ψυχή όπως τόνισε ο κ. Μανώλης, και είναι αυτοί που θα πάνε κόντρα στο σύστημα. Αρχικά ανακοίνωσε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Ξεροβάσιλα, έπειτα τον Παναγιώτης Καρβελά για την Αρκαδία, για την Λακωνία τον Κολοκοτρώνη Χαρίλαο, για την Κορινθία τον Νίκο Δρίτσα και τέλος για την Αργολίδα τον Δημήτρη Μπιτζή.

Πριν δεχθεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε ότι η μάχη του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ανοιχτή, είναι μια μάχη ιδεών, προτάσεων, θέσεων. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η επιλογή του κ. Βουδούρη για την περιφέρεια είναι μια επιλογή ήττας.

Επιγραμματικά ανέφερε τις θέσεις της παράταξης στις οποίες εντάσσεται ο τουρισμός, ο πολιτισμός και η ιστορία του τόπου, τονίζοντας ότι ιδιαίτερη βάση θα δοθεί στον πρωτογενή τομέα.
Σε ερώτηση για το ποια θέση θα πάρει για τη διαχείριση των απορριμμάτων της περιφέρειας Πελοποννήσου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μανώλης δε ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος καθώς δεν έχει κάποιο σχέδιο για το ποια λύση θα δοθεί σε αυτό το μείζον θέμα.

Η απάντηση που έδωσε ήταν ότι θα γίνει επανεξέταση από την αρχή, θα επανεξετάσουμε ανέφερε με βάση τα επιστημονικά δεδομένα και με βάση το διάλογο που θα κάνει σύντομα με τους πολίτες. Ανέφερε ότι θα βρεθεί καλύτερη λύση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει ποια θα είναι αυτή.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μόνο αν ήταν θεός θα ήταν σε θέση αυτή τη στιγμή να δώσει μια απάντηση, για το ποια οδό θα ακολουθήσει προς την επίλυση αυτού του μείζονος θέματος.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here