ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

0
191

Την παραίτησή του έθεσε στην διάθεση της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος, ο πλέον συζητημένος μάνατζερ εταιρείας του Δημοσίου επί διακυβέρνησης ΝΔ.

Αν και η θητεία του ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο, ο μάνατζερ της ΔΕΗ ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τον δρόμο των κ. Δ.Μηλιάκου (Αγροτική) και Χρ. Χατζηεμμανουήλ (ΟΠΑΠ).

Μάλιστα, προς τούτοις ο κ. Αθανασόπουλος ανέβαλε για τις 20 του μηνός την προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ.

Στην επιστολή παραίτησης η οποία εστάλη με …κούριερ, ο κ. Αθανασόπουλος κατά την ίδια πληροφόρηση θέτει και εαυτόν στην διάθεση της νέας πολιτικής ηγεσίας προκειμένου να αξιοποιηθεί η εμπειρία του και το «όραμά» του για την πορεία της κρατικής επιχείρησης.

Δεν έχουν αποσαφηνισθεί ακόμη οι προθέσεις της νέας κυβέρνησης ως προς το εάν η παραίτηση θα γίνει αποδεκτή ή εάν θα ζητηθεί από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης να παραμείνει στην θέση του μέχρι το πέρας της θητείας του.

Πηγή : www.protothema.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here