Δήμος Μεγαλόπολης: Παραιτήθηκε ο Νικήτας Τζιούβελης από τα αξιώματα του – Ποιοι τον αντικαθιστούν

Ποιοι είναι οι λόγοι που ακόμα ένας σύμβουλος κατεβαίνει από το "Τρένο της Δημοτικής Ενότητας";

3
1306

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικήτας Τζιούβελης υπέβαλλε την παραίτηση του από όλα τα αξιώματα και τις θέσεις που κατείχε στον Δήμο Μεγαλόπολης. Η παραίτηση του έγινε δεκτή από τον κ. Παπαδόπουλο.

Ο Νικήτας Τζιούβελης όπως μαθαίνουμε παραμένει απλός σύμβουλος , θυμίζουμε ότι ήταν αναπληρωτής του Δημάρχου, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, δηλαδή ήταν ο σύμβουλος με τις περισσότερες και πιο σημαντικές αρμοδιότητες στην παρούσα δημοτική αρχή.

Οι λόγοι της παραίτησης του από όλα τα αξιώματα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ήδη ορίστηκαν οι νέοι σύμβουλοι που θα αναλάβουν τις θέσεις ως εξής:

Αναπληρωτής Δημάρχου ο Ανδρέας Δούκουρης

Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής ο Νικητόπουλος Παναγιώτης.

Ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την ανεξαρτητοποίηση Αθανασόπουλου , η πλειοψηφία στον Δήμο Μεγαλόπολης δείχνει να αντιμετωπίζει ακόμα ένα εσωπαραταξιακό πρόβλημα. Τελικά μάλλον το “τρένο με τις μεγάλες ταχύτητες” που αναφέρεται στην προχθεσινή επιστολή της παράταξης της Δημοτικής Ενότητας, συνεχίζει να έχει απώλειες, μένει να δούμε αν ο λόγος είναι οι “υπερβολικές ταχύτητες” η το “τρένο” έχει πάρει λάθος γραμμή και κατευθύνεται κάπου αλλού.

 

Facebook Comments

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι σοβαρό θέμα η παραίτηση του “πρωτου εν τάξη” Αντιδημάρχου του πόλης μας? Δεν πρέπει τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο ίδιος ο “πρώην” πλέον Αντιδήμαρχος να αιτιολογήσουν τους λόγους της ξαφνικής παραίτησης?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here