Παρέμβαση του Συλλόγου Καρυτινών Αθήνας για την εκδήλωση που δεν ψηφίστηκε από την Δημοτική Επιχείρηση

0
466

Ο Σύλλογος Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά «ο Θ. Κολοκοτρώνης», έστειλε μια επιστολή στους κ. Σπυρακόπουλο και την κ. Κουσκουρέλου , την οποία κοινοποιεί και στην Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης. Η επιστολή αναφέρεται στην εκδήλωση που δεν έγινε στην Καρύταινα , γιατί δεν ψηφίστηκε από το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης.

Η επιστολή αναφέρει:

ΠΡΟΣ : κον. ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟ
Κα. ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΣΚΟΥΡΕΛΟΥ

ΚΟΙΝ : ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κον. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κον. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΟΛΙΑ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κον. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ !

Είμαστε δίπλα σας !

Ομόφωνα θεωρούμε απαράδεκτη κάθε μορφή πατερναλιστικής λογοκρισίας και αντίληψης, εκ μέρους του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης, όπως και κάθε φορέα, σε πρωτοβουλίες και σχεδιασμούς πολιτιστικών εκδηλώσεων από συλλογικούς πολιτιστικούς φορείς του χωριού μας, που αποκλειστικό σκοπό έχουν την προβολή του ιστορικού τόπου μας και της μεγάλης πολιτιστικής του κληρονομιάς. Άλλωστε υπάρχει καταγεγραμμένο, σημαντικό ιστορικό προσφοράς προς το χωριό μας, και κάθε συλλογική δράση πάντοτε αξιολογείται και υπόκειται στην τελική αυστηρή κριτική του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Μεγαλόπολης και τον Αξιότιμο Δήμαρχο, του οποίου το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο αναγνωρίζουμε και τιμούμε, να πάρουν καθαρή θέση στο σοβαρό αυτό θέμα.

Τέλος, καλούμε εσάς, τους φίλους μας στην Καρύταινα, να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση της όμορφης εκδήλωσης, σε νέα ημερομηνία, όπως ακριβώς την έχετε σχεδιάσει και σας δηλώνουμε ότι προτιθέμεθα να είμαστε και εμείς αρωγοί στο κόστος της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου των Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά «ο Θ. Κολοκοτρώνης»

Πρόεδρος Γιώργος Αδαμόπουλος
Γραμματέας Ηλίας Νικολούλης

δείτε το σχετικό άρθρο του Καφενείου  ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here