Παρέμβαση εργαζομένων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη

3
1507

Παρέμβαση συνδικαλιστών της ΔΕΗ Μεγαλόπολης , έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη , την ώρα που γινόταν σύσκεψη  των βουλευτών Κατρούγκαλου, Κοζομπόλη, Γκιόλα, Τσιόγκα και Παπαηλιού.

Η Σύσκεψη είχε προγραμματιστεί στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και όταν οι Βουλευτές  αντιλήφθηκαν την παρουσία των εργαζομένων και την πρόθεση τους να κάνουν παρέμβαση, πήγαν στα γραφεία τους.

Με την παρέμβασή τους οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους για την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, μεταξύ άλλων και  των λιγνιτικών μονάδων 3 και 4 της Μεγαλόπολης.

Στην ανάρτηση του στο Facebook, ο περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ορυχείων – Σταθμών Μεγαλόπολης, Σαράντος Αλεξανδρής αναφέρει ότι  η σύσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί στο Εργατικό Κέντρο, με την παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών Κατρούγκαλου, Κοζομπόλη, Γκιόλα, Τσιόγκα και Παπαηλιού, «όταν όμως αντιλήφθηκαν την παρουσία μας και την παρέμβαση μας πήγαν στα γραφεία τους (ΣΥΡΙΖΑ). Παντού θα τους ακολουθούμε όσο επιμένουνε στο ξεπούλημα και τη διάλυση της ΔΕΗ».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το facebook

Facebook Comments

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σ*****, ποιον εβαλες βυσμα για να πας στην 5η μοναδα; Μηπως τον ΣΥΡΙΖΑ;
  Περιμένετε απο τα κομματοσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ να πολεμήσουν πραγματικά την πωληση τηε ΔΕΗ;

  • Γιατι σβήσετε το ονομα; Ο κύριος *********** ειναι δημοσιο προσωπο. Συνδικαλιστής, περιφερειακός σύμβουλος, υποψήφιος βουλευτης κλπ. Δεν πρεπει να του γινει και δημοσια κριτική;
   (Μην πειτε το γνωστό ποιημα περι ανωνυμίας. Γραφω ανωνυμα για να μην υποστω την καταδιωξη τους με τα γνωστα δολια και αντιδημοκρατικά μέσα)

   • Είναι δικαίωμα σας να γράφετε ανώνυμα σχόλια, τα οποία όπως ξέρετε επιτρέπονται και εμφανίζονται στην σελίδα μας. Καταλαβαίνουμε επίσης και τους λόγους που επιλέγει κάποιος να γράφει ανώνυμα, θέλουμε να γίνονται σχόλια και να μπορεί ο καθένας να εκφράζεται. Εσείς πρέπει να διαφυλάξετε τον εαυτό σας και εμείς την σελίδα μας. Όταν λοιπόν υπάρχει ανώνυμο σχόλιο το οποίο αναφέρεται σε κάποιον επώνυμο που περιέχει χαρακτηρισμούς (όποιος και αν είναι αυτός – δημόσιο πρόσωπο η απλός πολίτης) δεν μπορεί να εμφανιστεί το όνομα. Γιατί μετά είμαστε εμείς εκτεθειμένοι. Αυτό δεν είναι δικό μας θέμα , είναι θέμα δεοντολογικό και νομικό. Επιλέγουμε να μην φαίνεται το όνομα για να φαίνεται το σχόλιο, το οποίο έχει και την μεγαλύτερη σημασία. Ζητάμε συγνώμη για την παρέμβαση στο σχόλιο σας αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here