Παπαηλιού: Να επικεντρωθούμε στον τουρισμό των ορεινών περιοχών

0
345

Με παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Παπαηλιού τονίζει την ανάγκη ανάπτυξης της τουριστικής πολιτικής των ορεινών περιοχών, και μάλιστα συνδεδεμένης με το σύνολο των ασκούμενων πολιτικών στην Υγεία, στην Παιδεία και στον πρωτογενή τομέα ανάπτυξης.

Στην παρέμβασή του επισημαίνει ότι η ανάπτυξη του τουρισμού δεν μπορεί να μην συνδέεται με τις ζώσες κοινωνίες.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Παρέμβαση του βουλευτή Αρκαδίας Γιώργου Η. Παπαηλιού

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, κατά τη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής νησιωτικών και ορεινών περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, στις 21.1.2016, επισήμανε ότι, εκτός της τουριστικής πολιτικής στη νησιωτική Ελλάδα, η Υποεπιτροπή πρέπει να ασχοληθεί και με την τουριστική πολιτική στις ορεινές περιοχές.

Έτσι συμφωνήθηκε, σε επόμενη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής, η συζήτηση να εστιασθεί στην τουριστική πολιτική στην ορεινή Ελλάδα.

Επίσης επισήμανε, ότι η τουριστική πολιτική δεν μπορεί να μην είναι συνδεδεμένη με το σύνολο των ασκούμενων πολιτικών, του πρωτογενούς τομέα, της Υγείας, της εκπαίδευσης, της ενέργειας, των μεταφορών, του πολιτισμού κλπ, δεδομένου ότι η ανάπτυξη του τουρισμού δεν μπορεί παρά να συναρτάται με ζώσες κοινωνίες.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here