Παπαζαχαρίας: Άλλο οι συνδικαλιστές της ΝΔ, άλλο του ΣΥΡΙΖΑ…

Η ανάρτηση που έχει πυροδοτήσει ποικίλα σχόλια του Τάσου Παπαζαχαρία

0
557

Μια ανάρτηση που έχει πυροδοτήσει ποικίλα σχόλια έκανε ο πρόεδρος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Παπαζαχαρίας για το μέλλον των εργαζομένων των μονάδων της ΔΕΗ που θα πωληθούν, αλλά και ως προς το ποια κυβέρνηση τελικά είναι υπεύθυνη για την πώληση των μονάδων. Ο κ. Παπαζαχαρίας θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία έφερε τα πράγματα σε αυτό το σημείο χωρίς επιστροφή για τη ΔΕΗ και το μέλλον της Μεγαλόπολης, κι ας είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μια αριστερή κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση είχε σημαία του αγώνα της την προστασία της ενέργειας.

«Η καρδιά μας αυτές τις μέρες είναι κοντά στους εργαζόμενους της ΔΕΗ!», γράφει ο Τάσος Παπαζαχαρίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και συνεχίζει:

«Δικαιολογημένα ανησυχούν για το μέλλον τους ιδιαίτερα όσοι εργάζονται στις μονάδες που πρόκειται να πουληθούν!

Το άσχημο είναι που φωνάζουν περισσότερο απ όλους, όσοι υποστηρίζουν εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή και στην ανάγκη να πουληθούν κάποια περιουσιακά στοιχεία της χώρας μας!

«Ακόμη περισσότερο φωνάζουν όσοι ήταν έτοιμοι να πουλήσουν τα καλύτερα φιλέτα της ΔΕΗ τότε που κυβερνούσαν! Όλοι οι καλοπροαίρετοι που ανησυχούν θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης και της επιχείρησης έχουν φροντίσει για αυτούς όσο το δυνατόν περισσότερο!».

Από την παραπάνω ανάρτηση, φαίνεται πως ο κ. Παπαζαχαρίας αφενός συμμερίζεται την άποψη του υπουργού ότι τελικώς δεν πωλούνται οι καλύτερες μονάδες της ΔΕΗ. Αφετέρου, φαίνεται ότι υπάρχει ένα «μέτρο» ως προς το ποιος εργαζόμενος, συνδικαλιστής και συνταξιούχος φωνάζει περισσότερο, ή έχει δικαίωμα να φωνάζει περισσότερο, αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Παπαζαχαρίας ουσιαστικά λέει ότι δεν θα πρέπει να φωνάζουν εκείνοι που υποστηρίζουν τα κόμματα που έφεραν τα πράγματα ως εδώ.

Κι ας είναι η σημερινή κυβέρνηση που θα κάνει την πώληση!

Το μέλλον των εργαζομένων της ΔΕΗ, όλων των εργαζομένων, ασχέτως κομματικών πεποιθήσεων, πρέπει να απασχολεί τόσο την κυβέρνηση όσο και την αντιπολίτευση. Και, πραγματικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι είναι οι «καλοπροαίρετοι» οι οποίοι ανησυχούν και ποιοι είναι οι «μη καλοπροαίρετοι» -που επίσης ανησυχούν για το μέλλον τους. Για τους πρώτους, η κυβέρνηση έχει φροντίσει, πάντως. Αυτός ο διχασμός που φαίνεται στο πρωινό σχόλιο του κ. Παπαζαχαρία δυστυχώς δεν αφήνει περιθώρια ακόμα και στους… καλοπροαίρετους να πιστέψουν έστω και για μία στιγμή ότι τα πράγματα κάποτε θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here