Παπαδόπουλος: Η εκλογή περιφερειακής αρχής πρέπει να γίνει με αυτοδιοικητικούς όρους και μόνο (vid)

0
270

Να σχολιάσει τα όσα έγιναν στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών , αλλά και τα όσα γίνονται λίγο πριν τον δεύτερο γύρο θέλησε ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος ο οποίος συμμετείχε στον συνδυασμό του κ. Δέδε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι η παράταξη του κ. Δέδε δεν έχει έρθει σε καμία συνεννόηση με τους διεκδικητές του β’ γύρου, όπως αυτό αιωρείται,  σημειώνοντας ότι  ο συνδυασμός τους θα διεκδικεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη συνεννόηση.

Ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι ψηφοφόροι του συνδυασμού του κ. Δέδε «Νέοι δρόμοι» δεν μπορούν παρά να έχουν μία επιλογή. Να μην συμβάλλουν με κανένα τρόπο στις επιδιώξεις συγκεκριμένου κόμματος, που απέχουν από την αυτοδιοικητική βούληση, από την αυτοδιοικητική σκέψη και από τις αυτοδιοικητικές στοχεύσεις που πρέπει να έχουμε ως άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης».

Με τα παραπάνω θέλησε έμμεσα να σχολιάσει τα όσα έχουν ειπωθεί από άλλους περιφερειακούς συμβούλους περί καθαρής στήριξης σε υποψήφιους περιφερειάρχες που διεκδικούν την περιφέρεια Πελοποννήσου.

 Η εκλογή περιφερειακής αρχής στην Πελοπόννησο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για ευρύτερους κομματικούς σχεδιασμούς, αλλά η επιλογή πρέπει να γίνει με αυτοδιοικητικές όρους και μόνο

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here