ΠΑΟ-Πελασγός: Μια ιστορική αναμέτρηση

0
416

Σε μια από τις ιστορικότερες έδρες στην Ελλάδα αγωνίστηκε την Κυριακή η γυναικεία ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου.

Στον επονομαζόμενο ¨τάφο του ινδού¨ και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του παναθηναϊκού οι αθλήτριες της Μεγαλόπολης που αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις απέναντι σε μια ομάδα επίπεδου Α1 είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές που θα θυμούνται για πάντα.

Η προσπάθεια των αθλητριών της πόλης μας μεγάλη αλλά εννοείται ότι είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί τα ψηλά και δυνατά κορμιά μιας αμιγώς επαγγελματικής ομάδας. Οι εμπειρίες όμως που οι μικρές αθλήτριες αποκομίζουν από την παρουσία τους και μόνο σε αυτό το επίπεδο είναι ανεκτίμητες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εύστοχο τρίποντο από την πλευρά του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ που μέχρι το τριάντα είχε περιορίσει τον παναθηναϊκό στους 44 πόντους ενώ αξιόλογη προσπάθεια έκανε και στον επιθετικό τομέα σημειώνοντας 23.

Ο παναθηναϊκός έπαιξε με τις βασικές μέχρι το τέλος ενώ από την πλευρά του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες παίρνοντας μέρος σε μια ιστορική για τον αθλητισμό της Μεγαλόπολης αναμέτρηση.

Τώρα όλοι στρέφουν την προσοχή τους στη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στη Μεγαλόπολη με αντίπαλο την ομάδα του ΟΑΧ ΧΑΝΙΩΝ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 13-6 / 15-4 / 16-13 / 17-4.

Με τον ¨ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ¨ αγωνίστηκαν : (ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ-ΓΚΟΥΖΙΝΗ) ΜΟΥΛΗ-ΚΟΙΛΙΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΣΛΟΥΚΑ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ-ΚΟΥΚΗ-ΑΚΡΙΒΟΥ-ΜΟΥΤΣΑ-ΣΙΓΑΛΑ.

Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : (ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ –ΜΑΝΙΑΤΗ) ΣΕΦΕΡΟΥ ΣΤ.-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΥΚΟΥ-ΝΤΑΡΛΑ-ΤΣΙΝΤΩΝΗ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΜΙΧΟΛΙΑ- ΚΑΝΤΕΛΗ.

ΠΑΟ-ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here