Πανθυρεατικός: Για ποιο λόγο κάνει ένσταση για τον αγώνα Μπαράζ με την Δόξα Μεγαλόπολης;

1
317

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας astrosnews.gr, η ομάδα του Πανθυρεατικού που έχασε με 1-3 από την Δόξα Μεγαλόπολης στον προχθεσινό αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Α΄Αρκαδίας, έκανε ένσταση για παράβαση του άρθρου 14 του ΚΑΠ (παρ.1, εδάφιο ε).

Αν διαβάσει κανείς τον Κανονισμό θα δει τα εξής:

Άρθρο 14
Στολές ομάδων /Διαφήμιση
1. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής ποδοσφαιριστών στους αγώνες είναι να φορούν σε
όλη τη διάρκεια αυτών τη στολή τους, η οποία υ ποχρεωτικά περιλαμβάνει: Φανέλα-Παντελονάκι-Κάλτσες–Ποδοσφαιρικά Υποδήματα και Επικαλαμίδες.
α) Οι ομάδες που μετέχουν στα πρωταθλήματα δηλώνουν στη διοργανώτρια τα χρώματά τους, καθώς,επίσης, και τις εναλλακτικές περιπτώσεις στις στολές των ποδοσφαιριστών (φανέλες-παντελονάκια-κάλτσες). Η δήλωση αυτή γίνεται συγχρόνως με τη δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.
β) Οι ομάδες έχουν το έμβλημά τους, που αποτυπώνεται στο επάνω αριστερό σημείο της φανέλας των ποδοσφαιριστών.
γ) Οι τερματοφύλακες έχουν διαφορετικό χρώμα στολής από τους άλλους συμπαίκτες τους.
δ) Οι αρχηγοί των ομάδων έχουν ειδικό διακριτικό περιβραχιόνιο, στο αριστερό τους χέρι.
ε)Η αρίθμηση στην εμφάνιση (φανέλα-παντελονάκι) των ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα του παρόντα κανονισμού υποχρεωτικά είναι από ένα (1) έως το δεκαοχτώ. Η αρίθμηση στα παντελονάκια είναι προαιρετική. Εφόσον όμως υπάρχει, τότε υποχρεωτικά θα είναι όμοια αυτή της φανέλας.

Τα παραπάνω είναι γραμμένα στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων που υπάρχει στην σελίδα της ΕΠΟ και έχει ισχύ από τον Ιούνιο του 2015. Δείτε τον κανονισμό ΕΔΩ

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο Καφενείο της Μεγαλόπολης μιλάνε για ένσταση που έγινε επειδή ο τερματοφύλακας της Δόξας φόραγε την φανέλα με το νούμερο 71.

Αυτή η κίνηση από πλευράς Πανθυρεατικού είναι χωρίς καμία ουσία αφού όλοι γνωρίζουν – και οι παίκτες του Πανθυρεατικού- ότι αυτό έγινε γιατί το ζήτησε ο διαιτητής του αγώνα πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο κ. Δελφάκης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια για έλεγχο και ζήτησε από τον τερματοφύλακα της Δόξας να φορέσει την φανέλα με το νούμερο 71 αντί του 1 για να ξεχωρίζει πιο καλά στα χρώματα.

Οπότε δικαίως τίθεται το ερώτημα: Για ποιο λόγο κάνει ένσταση για τον αγώνα Μπαράζ με την Δόξα Μεγαλόπολης; Για να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα, η μήπως για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον διαιτητή κ. Δελφάκη;

 

 

 

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Φ.Α. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Α.Π. ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ)ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here