Πανηγυρίζει το Μαξίμου για την έκπτωση στο ρεύμα σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη (video)

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», ακούγεται να λέει ο Πρωθυπουργός στο σποτ

0
755

Την έκπτωση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος για 140.000 νοικοκυριά σε δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη «διαφημίζει» στο τελευταίο βίντεό του το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά ανακοινώνει και το επόμενο βήμα, που είναι η έκπτωση στις επιχειρήσεις -εξ ου και τα γλυκά της φωτογραφίας…

Ο Αλέξης Τσίπρας πόσταρε και στο δικό του λογαριασμό στο Twitter το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν εκτός από τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, ένας μεσήλικας που υποστηρίζει ότι «σήμερα με το παλιό ξεμπερδέψαμε, ανοίγουμε καινούργιους λογαριασμούς και δίκαιους», αλλά και μια ηλικιωμένη γυναίκα που λέει: «Θέλουμε ησυχία και κάποιον να νοιάζεται».

«Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», έγραψε ο Πρωθυπουργός.

«Κυβέρνηση και Περιφέρεια κρατάμε την κοινωνία όρθια και κερδίζουμε τις μάχες που δίνουμε», λέει στο σποτ ο κ. Καρυπίδης.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here