Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος στην Τρίπολη (livestreaming)

0
431

H Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την Πρόληψη του Καπνίσματος στη Μαθητική Κοινότητα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, διοργανώνει φέτος το 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το μαθητικό πρόγραμμα του Συνεδρίου αφορά σε μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων, της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και της Α΄ τάξης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων και θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη στις 28 Νοεμβρίου 2017 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το εν λόγω Συνέδριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις δράσεων των μαθητών σχετικά με το κάπνισμα, μουσικό πρόγραμμα από μαθητές, καθώς και βράβευση έργων μαθητών, που θα προκύψουν από τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Κάπνισμα και Περιβάλλον».

Στο συνέδριο συμμετέχει και το Γυμνάσιο Μεγαλόπολης , όπου θα παρουσιάσει ένα μικρό θεατρικό σχετικά με το κάπνισμα και τα προβλήματα που δημιουργεί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση την εκδήλωση από την σχετική υπηρεσία του Υπουργείου ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here