Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων σχ. Έτους 2015-16 – Οι αγώνες στην Μεγαλόπολη στις 10 & 11 Μαρτίου

0
198

ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης – 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας Πέμπτη 10 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η Α΄ φάση (εντός Αρκαδίας) του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Αγοριών και Κοριτσιών σχ. έτους 2015-2016, στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου, της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης με συμμετοχή όλων των Λυκείων της Αρκαδίας και με υπεύθυνη διοργανώτρια αρχή την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αρκαδίας.
Τα αποτελέσματα των τελικών αγώνων είναι τα εξής:

sxoleia1
Το πρωτάθλημα θα συνεχισθεί με την Β΄ φάση (εντός Περιφέρειας Πελοποννήσου) με τη συμμετοχή των νικητριών ομάδων ανά άθλημα από κάθε ΔΔΕ σε ημερομηνίες και τόπους εντός της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η Ο.Ε.Σ.Α. Αρκαδίας έχει αναλάβει την διοργάνωση της Β΄ φάσης στο άθλημα της Πετοσφαίρισης Αγοριών και Κοριτσιών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 10 και 11 Μαρτίου στα ΔΑΚ Τρίπολης και Μεγαλόπολης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Β΄ ΦΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
sxoleia2

Παράλληλα με τα ομαδικά αθλήματα διεξήχθη και η τελική φάση του Παν. Πρωτ. Ανωμάλου Δρόμου Λυκείων στην Ολυμπία, όπου ο μαθητής Αλέξανδρος Γεωργακόπουλος, του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης κατέλαβε την 11η θέση.
Τέλος, ευχαριστούμε τους Δήμους Τρίπολης, Βορ. Κυνουρίας, Νοτ. Κυνουρίας, και Μεγαλόπολης και ιδιαίτερα το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Επίσης ευχαριστούμε τα Κ.Υ. Μεγαλόπολης και Λεωνιδίου για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Για την Ο.Ε.Σ.Α. Αρκαδίας
Ο Πρόεδρος
Γ. Σελίμης
Διευθυντής ΔΔΕ Αρκαδίας

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here