ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναρκαδικός-Δόξα 0-0 Η κερδισμένη και ο «Χ»αμένος (pics,video)

Παναρκαδικός-Δόξα 0-0 Η κερδισμένη και ο «Χ»αμένος (pics,video)

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το Αρκαδικό ντέρμπι για τον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την έβδομη αγωνιστική ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Δόξα Μεγαλόπολης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ο Παναρκαδικός δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τέλη και τον Παναγιώτη Σαλαπάτα, πίεσε , όμως η Δόξα είχε πάθος, σωστή αμυντική λειτουργία και έναν εξαιρετικό πορτιέρο με τον Μακριωνίτη να κάνει μεγάλες επεμβάσεις να κρατά ανέπαφη την εστία του και να είναι δίκαια ο πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια για το τριφύλλι στην έδρα του που παραμένει ωστόσο στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με την Δόξα από την άλλη να αποσπά έναν σπουδαία βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το πρώτο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τρόπος να αναπτυχθούν με την Δόξα από την αρχή να δείχνει την ξεκάθαρη πρόθεση να προσέξει την αμυντική της γραμμή με τον Παναρκαδικό από την άλλη να ψάχνει τους διαδρόμους και να αφήνει ημιτελής τις περισσότερες επιθετικές του πρωτοβουλίες με το 0-0 να είναι το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι πράσινοι βγήκαν πιο επιθετικά αυξάνοντας την πίεση τους από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Μάλιστα η ομάδα της Τρίπολης έφθασε δύο φορές μια ανάσα από το γκολ με τον Τέλη και τον Παναγιώτη Σαλαπάτα να σημαδεύουν τα δοκάρια της εστίας της Δόξας. Από κει και πέρα όποτε πάλι απείλησε ο Παναρκαδικός βρήκε μπροστά του τον Μακρυωνίτη με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε για τις δύο ομάδες.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια