Παναγιώτης Βαλασόπουλος: Συζητάμε με τις τοπικές κοινωνίες, καταθέτουμε προτάσεις και για την Περιφέρεια

0
329

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας και Αναπληρωτής Συντονιστής της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου , Δ. Ελλάδος κ Ιονίων Νήσων, Π. Βαλασόπουλος , μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, με τους δημάρχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου , παρουσία του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κου Παπαμιμίκου ,του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης κου Καλογερόπουλου και του Αναπληρωτή Γραμματέα Αυτοδιοίκησης κου Μαραβέλια Δημήτρη , Δήμαρχο Χαϊδαρίου, δήλωσε…

«….σήμερα η Ν.Δ. συζητά με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών , με τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν διπλό αγώνα . Αυτόν που επιτάσσει ο ρόλος τους ως εκφραστές του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης , να είναι δηλ. αυτοί που θα δίνουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα στην σημερινή δύσκολη συγκυρία και αυτόν απέναντι στον λαϊκισμό , θλιβερό απομεινάρι του παρελθόντος. Σήμερα είναι η ώρα, να μιλάμε με καθαρές κουβέντες, ιδιαίτερα εμείς που φιλοδοξούμε να υπηρετούμε τους συμπολίτες μας, και όχι άλλα να λέμε «στ αλώνια κ άλλα στα σαλόνια». Σήμερα πρέπει να κοιταχθούμε στα μάτια όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να πούμε στους συμπολίτες μας την αλήθεια. Κ η αλήθεια είναι μόνο μια κ δεν είχαμε ανάγκη καμία τρόικα για να την ανακαλύψουμε.

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να διατηρούμε το παλιό , πελατειακό, γραφειοκρατικό κράτος , αυτό το κράτος που δεν παρήγαγε, αλλά δανειζόταν για να καταναλώσει ,αυτό το κράτος που όνειρο γενιών και αντικείμενο συναλλαγής ήταν μια «θεσούλα» στο δημόσιο, αυτό το κράτος που ακόμα και η αυτονόητη πρόσβαση στις παροχές υγείας, στην παιδεία, στην εργασία, αποτελούσε προϊόν συναλλαγής ή πελατειακής σχέσης με το «σύστημα»!!! κ πολλοί από εμάς διαχρονικά εκφράζουμε τις ίδιες θέσεις. Σήμερα συζητάμε κ για τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης όπου αυτονόητα έχουμε πρόταση που θα καταθέσουμε κ στους Πελοποννησίους. Αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα του τόπου, ο άκρατος λαϊκισμός και το «παλιό» , που σήμερα χάνει προνόμια χρόνων, όπως αυτό κ εάν εκφράζετε….»

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here