ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ¨ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!¨

0
127

Δελτίο τύπου κυκλοφόρησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Βαλασόπουλος , σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τους πυρόπληκτους της Φαλαισίας και την ενίσχυση τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε την γνωστή παλιά ελληνική ταινία με τον γνωστό πολιτικό της εποχής κο Μαυρογιαλούρο.
Δυστυχώς, ενώ όταν κανείς παρακολουθεί εκείνη την ταινία μπορεί να γελάσει ή να προβληματισθεί, το σύγχρονο σενάριό της , που εξελίσσεται εμπρός μας, μόνο λύπη μπορεί να προκαλέσει…

Είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά, ότι το βασικό στοιχείο παθογένειας του σημερινού πολιτικού συστήματος , είναι ακριβώς οι αλήστου μνήμης επιστολές που λάμβαναν οι πολίτες με θεσμικό ή μη ρόλο, από τους διάφορους πολιτευόμενους οι οποίες ξεκινούσαν με το ιστορικό… « Κατόπιν ενεργειών μου….».

Πολλοί από εμάς πιστεύαμε ότι σήμερα έχουμε βάλει μυαλό και μιλάγαμε μόλις πρόσφατα για την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ». Τελικά φρούδες ελπίδες. Εκεί που λέγαμε, ότι η ανακοίνωση «πρωτοβουλίας!!», από τον κο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας, στις 27.09.12 , για το μοίρασμα ζωοτροφών, ήταν απλώς ένα ακόμη «λάθος» (σαν αυτό με τις ενισχύσεις των συλλόγων κατά το 2011), έκπληκτοι διαβάσαμε και ανακοίνωση στις 02.10.12 , του με εμπειρία τριμήνου , συναδέλφου, στην ενασχόληση με τα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την οποία μας εγκαλούσε !!!

Το μόνο που πρέπει κανείς- επειδή ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη-, να επισημάνει, αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους κτηνοτρόφους μας, είναι ότι ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ να διαβάσουν την απόφαση 1315 της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΠΡΑΚΤΙΚΟ 38), στη συνεδρίαση της 21.09.12 , όπου από κοινού με τον κο Γόντικα εισαγάγαμε εκτός ημερησίας διάταξη το θέμα «Αγορά ζωοτροφών για τους πληγέντες του τ. Δήμου Φαλαισίας» και την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για την διάθεση ποσού 20.000 πλέον ΦΠΑ!!!.

Και μετά να μιλάνε για «πρωτοβουλίες» κ άλλα ανέκδοτα. Αυτά, τότε, μόνο με υπέρβαση ΟΛΩΝ, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς παράτες , χωρίς φωτογράφους και χωρίς ν’ αντικαθιστούμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες ανεβαίνοντας στα φορτηγά και μετρώντας πόσα τσουβάλια παίρνει ο κάθε πληγέντας εν ίδει φορτοεκφορτωτή.

Εμείς εμπιστευόμαστε τους υπαλλήλους της Περιφέρειας, και τους αφήνουμε να δουλεύουν χωρίς καμία εποπτεία ή κηδεμονία….
Επίσης το «φροντιστήριο», αρχίζει με πρώτο μάθημα, και τελευταίο ΔΩΡΕΑΝ, σε τμήμα αρχαρίων και μη, με την εκμάθηση του άρθρου 180 του ν. 3852/10 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), περί αρμοδιοτήτων των Περιφερειακών Συμβούλων.

Δυστυχώς κακή επανάληψη της γνωστής ταινίας, το νέο σενάριο , δυστυχώς μόνο θλίψη προκαλεί….. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!….

Παναγιώτης Βαλασόπουλος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here