Πάνω από 200 άτομα εξετάστηκαν στην Μεγαλόπολη δωρεάν για τις αλλεργίες του ανώτερου αναπνευστικού (pics,vid)

0
414

Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου, σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ αλλεργιών, ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών , η ΩΡΛ κλινική ΓΝΑ «Η Ελπίς», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης , υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν διήμερο ενημέρωσης και προληπτικών ΩΡΛ εξετάσεων σχετικά με τις αλλεργίες ανώτερου αναπνευστικού.

Το διήμερο αυτό όσοι ήθελαν είχα την  δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν και να λάβουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που ήθελαν σχετικά με τις αλλεργίες.

Στο κέντρο υγείας βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης εκπροσωπώντας την περιφέρεια σε αυτή την πρωτοβουλία της περιφέρειας Πελοποννήσου και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Έλενα Τσουμπλέκα, σε δηλώσεις τους και οι 2 τόνισαν ότι πάνω από 200 άτομα έχουν εξεταστεί.

«Το πρόγραμμα αυτό έχει σημαντικά αποτελέσματα και θα επεκταθεί σε ολόκληρη την περιφέρεια» επεσήμανε ο κ. Ρουμελιώτης καλώντας τους πολίτες να εξεταστούν μιας και η πρόληψη σώζει.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here