ΑΡΘΡΑΟ Χρήστος Κουμουνδούρος νέος πρόεδρος στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης

Ο Χρήστος Κουμουνδούρος νέος πρόεδρος στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης

Το δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης , μετά από πρόταση του δημάρχου αποφάσισε την αλλαγή των προέδρων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρισης και του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη».

Στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης μετά την παραίτηση του προέδρου Νίκου Μπελιά και του μέλους Αναστασίας Μπούρα Κασσελούρη, στην θέση τους μπαίνουν ο δημοτικός σύμβουλος Γκρίντζαλης Ιωάννης και ο πολίτης Κουμουνδούρος Χρήστος. Την θέση του προέδρου θα αναλάβει ο Κουμουνδούρος Χρήστος.

Η παράταξη του Κώστα Μιχόπουλου δεν ψήφισε την πρόταση και ζήτησε την αναβολή του θέματος επειδή δεν υπήρχε η παραίτηση του μέλους Αναστασίας Μπούρα Κασσελούρη.

Η παράταξη του Σπύρου Τσιριγώτη επίσης δεν ψήφισε , ο οποίος δήλωσε σχετικά: Κύριε Πρόεδρε, ούτε και εμείς θα ψηφίσουμε την πρόταση του κυρίου Δημάρχου για έναν και μοναδικό λόγο: Θα ψάχνουμε τον κύριο Κουμουνδούρο στα Δημοτικά Συμβούλια για να ρωτάμε για θέματα του Νομικού Προσώπου, που δεν μπορεί ούτε τον λόγο να πάρει επειδή δεν είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου; Δεν πρέπει να είναι Δημοτικός Σύμβουλος ο Πρόεδρος για να μπορεί η αντιπολίτευση, αλλά και η συμπολίτευση ακόμα, αν έχει κάποια απορία ή κάποιο ερώτημα, να τον ρωτάει; Θα ψάχνουμε να βρούμε τον κύριο Κουμουνδούρο στην Αθήνα; Γι’ αυτό τον λόγο καταψηφίζουμε εμείς.

Ο Γεώργιος Κατσιρούμπας δήλωσε: Να παρατηρήσω ότι υπάρχει μία προχειρότητα στις κατανομές και στις έδρες.
Εμείς, ούτως ή άλλως, σε καμία Επιτροπή δεν ψηφίζουμε. Ψηφίζουμε ΛΕΥΚΟ. Οπότε, ΛΕΥΚΟ ψηφίζουμε και τώρα.
Όμως, καλό είναι να φτιάχνονται με πιο προσοχή ορισμένα θέματα όταν έρχονται ως πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνιος Κυριακόπουλος ανακοίνωσε, μετά το πέρας της φανερής ψηφοφορίας, ότι επικυρώνεται ο ορισμός των μελών και του Προέδρου, καθ ́ υπόδειξη δεσμευτική του Δημάρχου.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,763ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,329ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ