Ο χορός του Συλλόγου Ακοβιτών Αθήνας-Πειραιά

0
224

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το Αποκριάτικο μουσικό αντάμωμα μελών και φίλων του Συλλόγου Ακοβιτών Αθήνας-Πειραιά “Ο Άγιος Γεώργιος”, στο κέντρο “Luigi Athens” (πρώην Μοστρού) στην πλάκα.

όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο Facebook :

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι απολαύσαμε την μοναδική συμπατριώτισσα μας Νάντια Καραγιάννη με την ορχήστρα της,αλλά και το εκλεκτό μενού και εξυπηρέτηση του καταστήματος. Η εκδήλωση έγινε μαζί με τον αδερφό Σύλλογο της Μακίστου από την Ηλεία. Η εκδήλωση αυτή τα είχε όλα :Κόσμο, φαγητό,ποτό,κέφι,ζωντάνια, διασκέδαση,γνωριμίες και πολλά δώρα! Ευχαριστούμε τους φίλους και συμπατριώτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί.

Παρευρέθηκε ο Βουλευτής Παπαηλίου Γεώργιος. Οι δε Βουλευτές Βλάσσης Κ. και Κωσταντινόπουλος Οδ. έστειλαν τους χαιρετισμούς τους με μήνυμα, οι Σύλλογοι Ακοβιτών Καλαμάτας και Λεπτινιωτών, αντιπρόσωποι της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλαδος, οι Αρκάδες Ηλιούπολης.

Παρόντες στην εκδήλωση και οι υποψήφιοι για τον Δήμο Μεγαλόπολης: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τσιριγώτης Σπύρος με τον Νικήτα Τζιούβελη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχόπουλος Κώστας ο οποίος είχε μαζί του την υποψήφια σύμβουλο Μήτση Ραβάνη.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here