Ο Σύλλογος των Καρυτινών «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είναι αντίθετος στην κατασκευή ΧΥΤΕΑ στην Μεγαλόπολη

0
267

 

Με ομόφωνη απόφαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά  «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»,:

  1. Δηλώνει την πλήρη αντίθεση του στην κατασκευή Χ.Υ.Τ.Ε.Α στη Μεγαλόπολη
  2. Συντάσσετε απολύτως με τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τις συλλογικότητες που εναντιώνονται στην απόφαση αυτή.
  3. Καλεί τα μέλη του Συλλόγου να παραβρεθούν στην Συναυλία διαμαρτυρίας και Δημόσια συζήτηση στις 5 Ιουλίου και ώρα 7μμ στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Μεγαλόπολη.
  4. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να παραβρεθεί και να εκπροσωπήσει τον Σύλλογο σε σχετικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που πρόκειται να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Ο Σύλλογος των Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά  «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τίθεται υπέρ της αειφόρου και βιώσιμης ανάπτυξης που θέτει στο επίκεντρο της τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και την προστασία του οικοσυστήματος. Θεωρούμε ότι το Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και η ευρύτερη περιοχή είναι ήδη αρκετά υποβαθμισμένες και η όποια περαιτέρω υποβάθμισή δεν είναι ανεκτή.

Με αφορμή την σχεδιαζόμενη κατασκευή Χ.Υ.Τ.Ε.Α,  καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, στη διατύπωση ενός ρεαλιστικού σχεδίου ανάπτυξης της περιοχής και επούλωσης των πληγών που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία έτη.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here