Ο Σύλλογος των Απανταχού Ρουτσαίων έκοψε την πίτα του

0
287

Σύμβολο της Πρωτοχρονιάς, η Βασιλόπιτα, παρούσα σε όλα τα σπίτια, σε χωριά, σε πόλεις, σε κάθε Σύλλογο.

Στο κατώφλι της νέας χρονιάς και τηρώντας το έθιμο, στο Σύλλογό μας, “Των Απανταχού Ρουτσαίων”, σήμερα, Κυριακή 20 Γενάρη 2019, συγκεντρωθήκαμε στο ουζερί “Οστρακο”, Ρουτσαίοι, φίλοι του χωριού μας και του Συλλόγου μας, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και ανταλλάξαμε ευχές, σε μια μικρή, ζεστή, γιορτή! Δύο οι πίτες, δύο τα νομίσματα, δύο και οι τυχεροί, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Πρόεδρος της Τ. Κ. Ρουτσίου Γεωργία Σπηλιοπούλου, ενώ στο κάθε νόμισμα αντιστοιχούσε ένα συμβολικό δώρο από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Από τον Σύλλογο, προσφέρθηκε σε όλους καφές και τσίπουρο για το “καλωσόρισμα” και τον πρώτο λόγο στην εκδήλωση, είχε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας Νίκος Μαρίνης, που δίνει ανελλιπώς το παρών κάθε χρόνο, την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, η Πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος και υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος με τις υποψήφιες Δημ. Συμβούλους του συνδυασμού του κυρίες Χριστίνα Φρίμα και Τζούλια Βομπίρη-Καρατζαφέρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Δάφνης και Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας, που μας μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, ο Ειδικός Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Παναγιώτης Μπένος και ο Εκδότης της Εφημερίδας “Τα Νέα της Μεγαλοπόλεως” Κώστας Φίλανδρος, ενώ με επιστολή του, ευχές απηύθυνε και ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, ευτυχία, χαρά και ευημερία σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, στους κατοίκους του χωριού μας και στους Απανταχού Ρουτσαίους, που πάντα τέτοιες μέρες τους αισθανόμαστε κοντά μας!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here