Ο Σύλλογος Ζώνης παρέδωσε αναπηρικό αμαξίδιο στην Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης

0
232

Την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 έγινε παράδοση ενός αναπηρικού αμαξιδίου από το Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης Αρκαδίας στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης.  Για την απόκτηση του αμαξιδίου ο Σύλλογος συγκέντρωσε πλαστικά καπάκια  και στη συνέχεια το διέθεσε στην υπηρεσία μας. Το αμαξίδιο θα διατίθεται όπου και για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει ανάγκη.

     Θαυμάζουμε και επικροτούμε την προσπάθεια του Συλλόγου  να συγκεντρώσει καπάκια για την απόκτηση του αμαξιδίου με τελικό σκοπό την υποστήριξη των συνανθρώπων μας. Κυρίως, όμως, επικροτούμε το αίσθημα της ανάγκης συνεισφοράς στον άνθρωπο που  διακατέχει τα μέλη του και το οποίο εκφράστηκε μέσα από αυτή  την κίνηση.

    Ευχόμαστε η πρωτοβουλία τους να αποτελέσει παράδειγμα για άλλους συλλόγους, άτομα και φορείς και να αφυπνίσει, αφενός, την ανάγκη έκφρασης του αισθήματος της κοινωνικής αλληλεγγύης  μέσα από διάφορους πρακτικούς και  εποικοδομητικούς τρόπους    και,

αφετέρου, το αίσθημα της ανάγκης  προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από όποια μορφή ανακύκλωσης ο καθένας μας μπορεί. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το περιβάλλον πρέπει με κάθε τρόπο να προστατευτεί αφού αποτελεί την κληρονομιά μας στις επόμενες γενιές.

    Με τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων μας πολλά μπορούμε να καταφέρουμε.

   Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο και ευχόμαστε

   Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει και κυρίως  να συνεχίσει να είναι γενναιόδωρος στον συνάνθρωπο.

Ο Πρόεδρος

Δούκουρης  Ανδρέας

 

H επιστολή του Συλλόγου προς το Νομικό πρόσωπο του Δήμου

Προς
Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας
& Αλληλεγγύης του Δήμου
Μεγαλόπολης
Υπ’ όψιν κ. Ανδρέα Δούκουρη

Παρακαλούμε να δεχτείτε την προσφορά του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης Αρκαδίας, ένα αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο θα είναι στη διάθεση κάθε συμπολίτη μας και για όσο χρονικό διάστημα θα το έχει ανάγκη.
Το αμαξίδιο αυτό το απόκτησε ο Σύλλογό μας από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, μετά από συλλογή πλαστικών καπακιών, από μέλη και φίλους του Συλλόγους μας.
Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να συγκεντρώνει τα καπάκια, όμως επιδίωξη και στόχος μας είναι να παρακινήσουμε κι άλλα άτομα και φορείς να γίνουν συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μας δείχνοντας έτσι την κοινωνική αλληλεγγύη και προστασία προς το περιβάλλον που όλους μας χαρακτηρίζει.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                        Ο Γραμματέας

Μαρία Λαγούδη-Καλόμάλου                                  Τάκης Παπαδημητρίου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here