ΑρχικήΑΡΘΡΑΟ Σύλλογος Βάστα ζητάει από τον Δήμο Μεγαλόπολης την άδεια να λειτουργήσει...

Ο Σύλλογος Βάστα ζητάει από τον Δήμο Μεγαλόπολης την άδεια να λειτουργήσει τον ξενώνα και δεν παίρνει απάντηση εδώ και 18 μήνες!

Ο Σύλλογος των απανταχού Βασταίων ‘Η Πρόοδος’ έχει κάνει στον Δήμο Μεγαλόπολης αίτημα με το οποίο ζητάει να επιτραπεί η λειτουργία του ξενώνα που υπάρχει στο χωριό, είτε από τον σύλλογο , είτε από μέλος του συλλόγου.

Σύμφωνα με το τελευταίο έγγραφο που στέλνει ο σύλλογος , το παραπάνω αίτημα έχει ζητηθεί με έγγραφη αίτηση από τις 4 Απριλίου 2020 και μέχρι σήμερα , 18 μήνες μετά , ο Δήμος Μεγαλόπολης δεν έχει απαντήσει ούτε έχει φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Σύλλογος Βάστα στις 12 Ιουλίου 2021 επανέρχεται και πάλι με αίτηση του και ζητάει να του απαντήσει ο Δήμος. Στην αίτηση του ο Σύλλογος επισυνάπτει διάφορα έγγραφα , μεταξύ των οποίων 3 γνωμοδοτήσεις από δικηγόρους σύμφωνα με τις οποίες μπορεί να δοθεί ο ξενώνας σε μέλος του συλλόγου για να τον λειτουργήσει για σκοπούς μη κερδοσκοπικούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρεται στο έγγραφο , το κτίριο του ξενώνα έχει φτιαχτεί με χρήματα του Συλλόγου και μετά τον νόμο Καποδίστρια από την κοινότητα πέρασε στον Δήμο Μεγαλόπολης.

Εκπρόσωποι του συλλόγου δήλωσαν στο Καφενείο Μεγαλόπολης, σχετικά με το θέμα: Ο Σύλλογος των Απανταχού Βασταίων είναι θεσμικό νόμιμο όργανο και περιμένει θεσμική απάντηση στο αίτημα του όπως ορίζει η νομοθεσία, όχι μόνο από την Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης αλλά και από την εποπτεύουσα αρχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

δείτε την τελευταία αίτηση του συλλόγου:

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Five years ago when I sponsored “the Vasta get together”, many people from different parts of the world were interested to join us. But when they found out that the hotel was closed they changed their mines.
    I received many communications from people that they were disappointed and many they were looking forward to stay at the hotel because they had been aware of the many praises about the hotel of Vasta.

    Πριν από πέντε χρόνια, όταν έδωσα χορηγία στο «the Vasta get together», πολλοί άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου ενδιαφέρονταν να έρθουν μαζί μας
    Αλλά όταν διαπίστωσαν ότι το ξενοδοχείο ήταν κλειστό άλλαξαν τα ορυχεία τους.
    Έλαβα πολλές επικοινωνίες από ανθρώπους ότι ήταν απογοητευμένοι και πολλοί ανυπομονούσαν να μείνουν στο ξενοδοχείο επειδή είχαν επίγνωση των πολλών επαίνων για το ξενοδοχείο της Vasta.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια