Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης για την επίσκεψη Δραγασάκη

0
396

Επίσκεψη στην Τρίπολη πραγματοποίησε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης.

Μίλησε στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη για την κρισιμότητα των ευρωεκλογών και σημείωσε ότι το αποτέλεσμά τους θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία της Ευρώπης και της κάθε χώρας ξεχωριστά, τονίζοντας ότι δημιουργείται μια σύγκλιση νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς η οποία απειλεί τις κατακτήσεις δεκαετιών.
Αναφέρθηκε στην ανάγκη για τη συγκρότηση ενός ευρέως μετώπου προοδευτικών δυνάμεων από τη Ριζοσπαστική Αριστερά, την Οικολογία και τη Σοσιαλδημοκρατία, με στόχο να ανακοπεί ο κίνδυνος οπισθοδρόμησης, αλλά και να προωθηθεί ένα νέο σχέδιο οικοδόμησης της Ευρώπης, με δημοκρατία, κοινωνική αλληλεγγύη, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Τόνισε ότι«Είμαστε λοιπόν εδώ, όρθιοι και δυνατοί, πιο έμπειροι και αποφασισμένοι διότι βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, με την κοινωνία όρθια και την οικονομία σε ανοδική τροχιά».

Στην συνέχεια έγινε πλούσιος διάλογος με τους παρευρισκομένους για διάφορα θέματα που αφορούν την γενικότερη πολιτική και τον νομό Αρκαδίας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης.
Ο Γραμματέας της οργάνωσης έθεσε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τα προβλήματα που δημιουργεί η μεταλιγνιτική περίοδος και πως μπορούν να δημιουργηθούν οι απαιτούμενες υποδομές ώστε να υπάρξει μέλλον για την περιοχή. Η απάντηση του αντιπροέδρου ήταν ότι θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα ξεκινώντας με την εφαρμογή του ταμείου δίκαιης μετάβασης και έπεται συνέχεια λαμβάνοντας υπόψιν τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here